Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

Η ΚΙΝΔΥΝΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ Ν.Δ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ
ΜΑΝΟΥΣΟΣ Γ. ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ
O γνωστός βουλευτής -πρώην Λ.Α.Ο.Σ- ΑΔΟΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ παρουσιάζεται κάθε ημέρα στα κανάλια ως κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ και κινδυνολογεί με στεντόρια φωνή σε στυλ γαβ, γαβ, για έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ και την Ευρωπαϊκή Ένωση. Η κινδυνολογία της Ν.Δ στην προεκλογική περίοδο συνεχίζεται και μετεκλογικά με αμείωτη ένταση. Με μια άμετρη χαιρεκακία, κι ως αποτέλεσμα της εκλογικής της συντριβής που συνεχίζεται. Σήμερα έχει την αποδοχή μόνο στο 18% του Ελληνικού λαού σύμφωνα με τις τελευταίες δημοσκοπήσεις.
Η Ν.Δ υιοθετεί την θέση της συντηρητικής παράταξης της Γερμανίας, και γενικότερα της δεξιάς Ευρώπης, που την εκπροσωπεί η κ. Μέρκελ και ο κ. Σόϊμπλε. Η πολιτική αυτή ισοπέδωσε την Ελληνική οικονομία και άφησε ερείπιο τον λαό. Ταπεινωμένο και με μια πελώρια και λυπητερή "ανθρωπιστική κρίση." Από την κατάσταση αυτή δεν έχασαν όλοι. Διότι οι ολιγάρχες που είχαν θησαυρίσει από τα δάνεια και τις κρατικές προμήθειες , και τα υψηλά οικονομικά κλιμάκια "ταξίδεψαν" τις καταθέσεις τους σε φορολογικούς παραδείσους κι έμειναν στο απυρόβλητο.
Τα εύκολα θύματα ήταν οι καθαρίστριες, οι σχολικοί φύλακες και όσοι δεν προστατεύονται από συντεχνιακούς νόμους και διατάξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου