Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΚΑΘΡΕΠΤΑΚΙΑ ΣΤΟΥΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ
ΜΑΝΟΥΣΟΣ Γ. ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ
Παρά την δειλή επιχειρούμενη κάθαρση υπό το βάρος της Ελληνικής χρεοκοπίας εξακολουθεί να υπάρχει επιτακτικά το λαϊκό έτοιμα¨"φέρετε πίσω τα κλεμμένα."

"Χωρίς περίσκεψιν χωρίς λύπην χωρίς αιδώ" ο δικομματισμός με τις καταστροφικές πολιτικές του και με την συναίνεση της λαϊκής ψήφου έφερε την χώρα στο χείλος του γκρεμού και σε διεθνή ανυποληψία.
Σήμερα χωρίς ίχνος αυτοκριτικής εξακολουθούν οι κυβερνώντες, λόγω προεκλογικής περιόδου να τάζουν παροχές και να παρουσιάζουν μια εικονική ρόδινη πραγματικότητα λέτε και η Ελλάδα έγινε ξαφνικά σαν το υπερεαλιστικό ποίημα του Νίκου Εγγονόπουλου¨ "η κοιλάδα με τους ροδώνες."
Η σχέση του δημοσίου χρέους προς το Α.Ε.Π έχει ανέβει από 120% σε 178%. Το δημόσιο χρέος παρά τα μνημόνια και τον σφαγιασμό της Ελληνικής οικονομίας και κοινωνίας, εξακολουθεί να βρίσκεται στα 320 δις ευρώ, όσο και όταν εισήλθαμε στην "θερμή αγκαλιά" της ΜΕΡΚΕΛ και του Δ.Ν.Τ. Εντω μεταξύ υπάρχουν στην χώρα μας 1.500.000 άνεργοι, ήτοι το 28% του εργατικού δυναμικού, 300.000 επιχειρήσεις που έχουν βάλει λουκέτο, και πλήθος αυτοκτονιών.Επίσης έχουν πραγματοποιηθεί δραστικές περικοπές μισθών,και συντάξεων κατάργηση 13ου μισθού και επιδόματος αδείας.Συνετελέσθη δε πλήρη απορρύθμιση των εργασιακών σχέσεων.Στο "δόγμα του σοκ" εντάσσεται και το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας και η παραχώρηση του δημοσίου πλούτου στους ιδιώτες για εκμετάλλευση και αύξηση κερδών, και εις βάρος των μισθοσυντήρητων και μεσαίων στρωμάτων που θα πληρώνουν πλέον για τις δημόσιες υπηρεσίες. Το σύστημα υγείας στην χώρα μας είναι τριτοκοσμικού τύπου,και συνεχώς υποβαθμίζεται. Με αυτό το "σαξές στόρυ" και μέσα από τα ερείπια οικονομίας και κοινωνίας, πέτυχε η κυβέρνηση ΣΑΜΑΡΑ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ "το πρωτογενές πλεόνασμα." Θα δεχτεί ο λαός να συνεχίζουν να τον εμπαίζουν;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου