Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016

ΕΠΙΚΑΙΡΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
ΜΑΝΟΥΣΟΣ Γ. ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ
"Χθες αποδείχτηκε ξανά αυτό που έγραφε πριν από χρόνια για τους Παλαιστίνιους καμικάζι ο κορυφαίος Δυτικός ανταποκριτής στη Μέση Ανατολή, ο Ρόμπερτ Φισκ, ότι οι βομβιστές αυτοκτονίας είναι «τα F-16 των φτωχών».
ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΑΡΑΣ
"ΕΦ. ΤΩΝ ΣΥΝΤ."
---------------------------------------------------------------------
ΑΣΙΑ
Ο πόλεμος των Αμερικανών ιμπεριαλιστών{ΗΠΑ} και των συμμάχων τους{και η καταλήστευση των πρώτων υλών {κυρίως του πετρελαίου} έφερε την αποσταθεροποίηση, τον εμφύλιο και την διάλυση σε μια σειρά κρατών. Αφγανιστάν, Ιράκ, Συρία.
Στα κράτη αυτά φούντωσε το μίσος και ο θρησκευτικός φανατισμός σε μερίδα των μουσουλμάνων όπου έκαναν δικό τους "κράτος."
Η Συρία σχεδόν διάλυσε, και εκατομμύρια πρόσφυγες όδευσαν απελπισμένοι φτωχοί και ανέστιοι μακριά για να σωθούν αλλά ...
ΕΥΡΩΠΗ
Η Καταπίεση των μεταναστών μουσουλμάνων στην Ευρώπη, οι διακρίσεις και η ανεργία και ακόμη ροπή προς μια δογματική ερμηνεία του Κορανίου, μαζί με κατάλληλη ιδεολογική προετοιμασία και μίσος για τους "μη καθαρούς" αλλά και τους "απίστους" ωθούν ορισμένους "Ευρωπαίους" νέους μουσουλμάνους να προσφέρουν την ζωή τους στον Αλλάχ λέγοντας¨ "αποθανέτω η ψυχή μου μετά των αλλοφύλων"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου