Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010

ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΣΧΟΛΙΑ
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΜΑΝΟΥΣΟΣ Γ. ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ
ΣΤΑ ΖΩΝΙΑΝΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΛΙΒΑΔΙΑ ΑΡΠΑΞΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ 2,4 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ
«Στην Κρήτη διασταυρωτικοί έλεγχοι του ΟΠΕΚΕΠΕ, αποκάλυψαν πρόσφατα, ότι παραγωγός από το νομό Χανίων, μισθώνει 150.000 στρέμματα βοσκοτόπων ,σε 600 περίπου παραγωγούς του Ρεθύμνου χωρίς να κατέχει τις εκτάσεις. Από την συνολική έκταση των 150.000 στρεμμάτων 100.600 στρέμματα φέρεται να εκμισθώνονται από 267 παραγωγούς των Ζωνιανών και Λιβαδίων, που υπέβαλαν αίτηση εξισωτικής αποζημίωσης, τα έτη 2008 και 2009. Το ύψος της ενίσχυσης που αιτήθηκαν, οι συγκεκριμένοι παραγωγοί, αγγίζει τα 2,4 εκατ. ευρώ. Ο φάκελος της υπόθεσης αυτής απεστάλη στον αρμόδιο εισαγγελέα. «ΝΑΝΤΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ «ΚΥΡ.ΕΛΕΥΕΡΟΤΥΠΙΑ»
ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΑΓΡΟΤΩΝ
Στα Ζωντανά και στα Λιβάδια
δεν πωλούν μόνο χασίσι,
αλλά κλέβουν επιδοτήσεις
σαν το νερό από την βρύση.
Προσπαθούν να ξεγελάσουν Έλληνες
και Ευρωπαίους.
Ανύπαρκτα βοσκοτόπια παρουσιάζουν
ναι μα του Θεμιστοκλέους.
Τους μίσθωσε και ένα Χανιώτης φαντάσματα
χορτάρια , κάνοντας τζιπ 4χ4 όλη του την περηφάνια.
Μία του κλέφτη δύο του κλέφτη τρις και η κακή του μέρα.
Είδαν χρήμα οι δικοί μας και πήραν τα μυαλά τους αέρα.
Δεν γνωρίζω τι θα γίνει από την δικαιοσύνη.
Αν θα τους συλλάβουν όλους , να τους στείλουν φυλακή
ή ελεύθερους θα του αφήσουν να γλεντάνε
μέρα νύχτα , με μπαλωθιές και με ρακί.
ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΟΝΗΣ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ
«Σύμφωνα με το ρεπορτάζ {για το σκάνδαλο της μονής Βατοπεδίου} της «Κ.Ε» ο κ. Γιώργος Βουλγαράκης ελέγχεται διότι δεν ζήτησε την γνώμη της αρχαιολογικής υπηρεσίας και δεν απέτρεψε την ανταλλαγή .
Επίσης «σε κοινό λογαριασμό των Γ. Βουλγαράκη –Αικ.Πελέκη εντοπίσθηκαν 972.000 ευρώ{ η συνολική αμοιβή για τα συμβόλαια των ανταλλαγών. Άξιο αναφοράς σύμφωνα με την έκθεση , ο λογαριασμός της εταιρείας ,lunsfortd shipping lmd. αγνώστων λοιπών στοιχείων , που πιστώθηκε με 785.000 μετρητά και επιταγή 200.0000 ευρώ, από άλλον λογαριασμό του ζεύγους».
Όπως βλέπω χρήμα με ουρά έβγαζε το ζεύγος Βουλγαράκη. Η συμβολαιογράφος Αικ.Πελέκη – Βουλγαράκη κέρδισε 972.000 χιλιάδες ευρώ από τα συμβόλαια των ανταλλαγών της μονής Βατοπεδίου.
Λόγω θρησκευτικής προσήλωσης στην ορθοδοξία βεβαίως, βεβαίως.
Σκεφθείτε ότι το ποσό αυτό αν θεωρήσουμε ότι είναι νομιμοφανές χρειάζεται ένας δάσκαλος ,ή καθηγητής να δουλέψει δύο ζωές για να το αποκτήσει.
Νομίζετε ότι η ζωή είναι ζούγκλα και ότι «ο άνθρωπος είναι για τον άνθρωπο λύκος»; Αυταπατάσθε πλάνην οικτράν. Ζούμε «σε ένα κόσμο όμορφο ηθικό αγγελικά πλασμένο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου