Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΓΑΛΛΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΣΥΝΟΔΕΥΟΥΝ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΦΡΑΝΣΟΥΑ ΟΛΑΝΤ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΗΛΑΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ.
ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΑΝΟΡΘΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
                  ΜΑΝΟΥΣΟΣ Γ. ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ
Ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ είπε στη συνέντευξη του, ότι στηρίζει την Ελλάδα ότι δεν ήλθε να μας πουλήσει πολεμικό υλικό, αλλά για να δείξει την εμπιστοσύνη του στην Ελληνική οικονομία. Στηρίζει την Ελλάδα και προτρέπει τις Γαλλικές εταιρείες να συμμετέχουν στις αποκρατικοποιήσεις. Δηλαδή¨ "πάρτον στο γάμο σου να σου πει και του χρόνου."
Αυτή είναι σοσιαλιστική πολιτική μεσιέ Ολάντ; Αντί να μας στηρίξεις για να κουρευτεί το χρέος που μας βούλιαξε, θέλεις να αγοράσεις μαζί με τους Γερμανούς ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΥΣ "φίλους μας" κοψοχρονιά ότι έχει απομείνει στην δυστυχισμένη χώρα μας;
Όταν πέφτει ο άλλος δώσε του ένα χέρι να σηκωθεί όρθιος λένε στο χωριό μου.Αυτός είναι ο κανόνας της αλληλεγγύης και του ανθρωπισμού.
Εσείς μας σπρώχνετε περισσότερο στο γκρεμό μεσιέ Ολάντ.
Ας όψονται ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ που μας έριξαν στο γκρεμό.
Την βοήθεια των ξένων την γνωρίζουμε ιστορικά. Μόνο να αρπάξουν θέλουν. Εμείς είμαστε -οι εκπρόσωποι μας- που δεν ενδιαφερόμαστε για την Ελλάδα και την αφήσαμε και ρήμαξε.
Τώρα πρέπει να σκύψουμε να ανορθώσουμε τα αποκαϊδια και να τους δώσουμε νέα ζωή. Με τους ίδιους όμως πολιτικούς;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου