Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014

  1. ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ
    ΜΑΝΟΥΣΟΣ Γ . ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ
    Προτιμώ τα πλούσια πολιτικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που στηρίζουν την φτωχολογιά και χάνουν την βόλεψη τους παρά τους διεφθαρμένους πλούσιους υποκριτές των άλλων κομμάτων. Εννοείται ότι σε όλα τα κόμματα υπάρχουν διεφθαρμένοι όπως ο συνδικαλιστής Ρίζος Ρίζος που διεγράφη από τον ΣΥΡΙΖΑ. Όλοι να φοβόμαστε όποιους έχουν στα χέρια τους την εξουσία και τα δάχτυλα στο μέλι. Ανεξαρτήτου χρώματος. Διαφάνεια ποινές και αυστηρός έλεγχος είναι χρήσιμος και αναγκαίος. Όπως και ανεξαρτησία της δικαιοσύνης που πρέπει να την αφήσουν ελεύθερη από παραγραφές και αθωωτικούς νόμους να κάνει την δουλειά της.

  2. ΙΔΕΑ -ΘΕΩΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΞΗ
    ΝΙΚΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ
    "Να τι συλλογιέμαι.Η ιδέα εξευτελίζεται ευτύς ως αγγίξει τους ανθρώπους. Μέσα στο νου μας υψώνεται ανέγγιχτη, όλο φως και αγάπη, μα ευτύς ως κατέβει στους δρόμους, γίνεται δημόσια-βάφεται ερωτοτροπεί, κρουφαγκαλιάζεται και είναι όλο κοιλιά και μήτρα. Δε μου αρέσει.
    Τι την ήθελες την ιδέα σύντροφε; Παρθένα γεροντοκόρη απάνω στο αραχνιασμένο ράφι του κεφαλιού σου; Η ιδέα σωστά το λες, είναι γυναίκα, η κοιλιά της έγινε για να τρώει,το σπλάχνο της για να γεννάει."
    ΠΗΓΗ ΤΑΞΙΔΕΥΟΝΤΑΣ- ΡΟΥΣΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου