Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

Η ΧΑΜΕΝΗ ΤΙΜΗ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΜΑΝΟΥΣΟΣ Γ. ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ
Είχαν κλείσει τα μάτια
και παρίσταναν πως
δεν έβλεπαν τον φόνο.
Και εκ των υστέρων 
κλαψούριζαν σαν
οσιομάρτυρες.
Μ. Δ
Ο Εκδότης και δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας της εφημερίδας "ΧΩΡΑ" εισέπραττε αναλογικά περισσότερα χρήματα από τις κρατικές διαφημίσεις κι από τις πρώτες σε κυκλοφορία εφημερίδες. Ενώ η εφημερίδα του είχε την ελάχιστη κυκλοφορία των 500 φύλλων. Αυτό έγινε γνωστό από την ειδησεογραφία. Ήταν τότε την εποχή των παχιών αγελάδων που διένειμαν αφειδώς το δημόσιο χρήμα οι κυβερνήσεις μέσω των κρατικών διαφημίσεων . Γράφτηκε επίσης ότι πήρε 2.500.ΟΟΟ εκατ. από την τράπεζα Κύπρου και έμειναν ανεξόφλητα. Υπονοήθηκε χθες σε μια εκπομπή ότι έχει εισπράξει ένα μεγάλο ποσόν σε κρατικές διαφημίσεις για ένα περιοδικό του.
Ο πολλαπλά ευνοημένος λοιπόν εκδότης και δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας από το πολιτικό και οικονομικό κατεστημένο πουλάει στο κοινό "αντιμνημονιακές" μπαρούφες και υποστηρίζει υποκριτικά ότι είμαστε¨ "υπό κατοχή" και λαϊκίζει συνεχώς από τις εκπομπές του στο κανάλι "Ε".Προφανώς δεν είναι ο μόνος δημοσιογράφος ευνοημένος από την εξουσία, είναι πολλοί οι σύμμαχοι του πολιτικού και οικονομικού κατεστημένου και του κυρίαρχου τραπεζικού συστήματος.Ποτέ δεν ενημέρωσαν καθαρά και σταράτα τον Ελληνικό λαό για την κατάσταση της οικονομίας και για το βάραθρο που θα έπεφτε η χώρα.
Μια δράκα από μεγαλοεκδότες και οι μεγαλοδημοσιογράφοι συμμάχησαν για να ωφεληθούν από το πολιτικό και οικονομικό κατεστημένο αδιαφορώντας για την φτωχολογιά και την χώρα. Άραγε άδικα έχασαν την αξιοπιστία τους τα Αθηναϊκά μέσα ενημέρωσης;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου