Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΣΧΟΛΙΑ
ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ Ο ΜΑΝΟΥΣΟΣ Γ. ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ
Μα καλά ρε παιδιά θέλουν να πουλήσουν και το αεροδρόμιο των Χανίων;
Τίποτα δεν θα αφήσει όρθιο αυτή η κυβέρνηση; Καλά έκαναν και ξεσηκώθηκαν σύσσωμοι όλοι οι τοπικοί φορείς μαζί πλούσιοι και φτωχοί χωρίς διακρίσεις. Να μην περάσουν τα σχέδια τους. Να μην ανέβουν οι τιμές στα εισιτήρια και πληγεί η μοναδική σχεδόν πηγή εισοδήματος μας που είναι ο τουρισμός.

"Σπάνιες Γαίες" από τις εκδόσεις Πατάκη έχει τίτλο το νέο βιβλίο της γνωστής συγγραφέως Σώτη Τριανταφύλλου που παρουσίασε ή ίδια στο βιβλιοπωλείο "Καράβι" Δασκαλογιάννη" 59 Σπλάντζια. Η πλοκή του μυθιστορήματος διαδραματίζεται στην Σοβιετική Ένωση στην εποχή του Στάλιν και πλαγίως κριτικάρει τον σταλινισμό.Επακολούθησε ζωηρός διάλογος και υπεβλήθησαν ερωτήσεις στην συγγραφέα.

Συντάραξε την κοινωνία της Κρήτης και της Ελλάδας γενικότερα το τριπλό φονικό που πυροδότησε ο φαρμακοποιός της Ιεράπετρας κατά της οικογένειας του και του εαυτού του,για κτηματικές κληρονομικές διαφορές.
"Σε τι κόσμο μπαμπά με έχεις φέρει να ζήσω."

Μερικοί δημοσιογράφοι της τηλεόρασης μας έπρηξαν με τις καθημερινές "ειδήσεις" επί 10ήμερον για το Μαλεσιανό Μπόιγκ 777. Τους είπε κανείς ότι χρειάζεται να μας εκπαιδεύσουν σαν πιλότους ή μηχανικούς αεροσκαφών; Στοπ ρε κατεργάρηδες και έμποροι πόνου .

"Μαζί τα φάγατε"κ. Πάγκαλε κι ήταν πολλά και βαρυστομαχιάσατε. Είσαστε μπουκωμένοι τώρα, πως να μιλήσετε; Με τι μούτρα άλλωστε θα αντικρίσετε τον κόσμο;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου