Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΡΕΙΠΙΩΝ
ΜΑΝΟΥΣΟΣ Γ. ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ
Αντιπαθώ τις πολιτικές των συνθημάτων και πιστεύω σε αυτές των οραμάτων.
Είτε "γερμανοτσολιάς" είσαι είτε έλληνας "τσολιάς"- τι επίθετα κι αυτά, -δεν υποθήκευσαν οι τωρινοί συριζαίοι την χώρα. 
Γιαυτό η αντιπολίτευση δεν έχει να δηλώσει τίποτα επί της ουσίας και ασχολείται με την υποστήριξη των καναλαρχών που και η ίδια η Ν.Δ ήθελε να περιορίσει και όπου ο Κ.Καραμανλής μίλησε τότε στου "Μπαιρακτάρη" περί¨ "πέντε νταβατζήδων."
Η Ν.Δ δεν ήταν που πίεζε εκείνο το καλοκαίρι να ψηφιστούν όπως έχουν τα μέτρα;
Απλώς φέρθηκαν -οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ -σαν... μαλάκες που ανέβηκαν στην εξουσία να διαχειριστούν ερείπια. Δηλαδή την υποθήκευση της χώρας στους δανειστές και το αποτέλεσμα του έργου των προηγούμενων. Να εισπράξουν την οργή του λαού που δεν τους αντιστοιχεί. Πάντως κατά την γνώμη μου όσο μπορούν στέλνουν στην δικαιοσύνη πλήθος οικονομικών σκανδάλων και καθαρίζουν την "κόπρο του Αυγείου΄" Φιλολαϊκά μέτρα;
Κάρτα σίτισης σε πολύ φτωχούς και επίδομα σίτισης. Ιατροφαρμακευτική περίθαλψη σε 1.500.000 ανασφάλιστους,- 400-520 ευρώ για 4 χρόνια σε άπορους φοιτητές, 71 εκατ. ευρώ, υποτροφίες σε μεταπτυχιακούς φοιτητές.
Βεβαίως είναι τίποτα μπροστά στην διάλυση του κοινωνικού ιστού που επέφερε η κακοδιαχείριση του προηγούμενου δικομματισμού και η εμονή της Γερμανίας στην διαρκή λιτότητα της νεοφιλελεύθερης πολιτικής.
ΜΑΝΟΥΣΟΣ Γ. ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου