Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2016

ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ
ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.
ΜΑΝΟΥΣΟΣΓ. ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ
Η εφημερίδα "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" είναι μια συντηρητική εφημερίδα και πρόσκεινται στην Ν.Δ
Δημοσίευσε μια ανύπαρκτη είδηση που διαψεύστηκε ευγενικά από την ενδιαφερόμενη και σύζυγο του πρωθυπουργού.
Ο καθηγητής Mάνος Στεφανίδης απεύθυνε ανοικτή επιστολή από την ιστοσελίδα liberal.gr προς την κ. Μπαζιάνα σύζυγο του πρωθυπουργού, με σκληρή κριτική πατώντας σε ανύπαρκτη είδηση.
Έτσι δημιουργούνται ψευδείς εντυπώσεις στην κοινή γνώμη.
Βεβαίως ο κ. Στεφανίδης σαν παλιό μέλος του "ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ"έχει κάθε δικαίωμα να διαφωνεί με την πολιτική της κυβέρνησης και να την αντιπολιτεύεται.
Όχι όμως με ανύπαρκτα προσχήματα.
----------------------------------------------------------------------------
Ο καθηγητής πανεπιστημίου και ιστορικός τέχνης ΜΑΝΟΣ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ αποστέλλει μακροσκελή ανοικτή επιστολή στην σύζυγο του πρωθυπουργού κ. Περιστέρα-Μπέτυ Μπαζιάνα μέσω της ηλεκτρονικής ιστοσελίδας liberal.gr
Γράφει μεταξύ άλλων ο κ.Στεφανίδης ότι¨
-------------------------------------------------------------------------------
"Αντιλαμβάνομαι τη χαρά και την περηφάνειά σου όπως επίσης αντιλαμβάνομαι την πικρία και τον θυμό χιλιάδων άλλων νέων ανθρώπων με τα δικά σου αλλά και με πολύ περισσότερα προσόντα οι οποίοι δεν “χώρεσαν” στο πρόσφατο νόμο που σε προβίβασε από δασκάλα της πληροφορικής στο δημοτικό σε διδάσκουσα στο πανεπιστήμιο. Δεν είναι πάντως τυχαίο ότι οι πάντες μιλούν, κακόπιστα αν θέλεις, για νόμο “Μπαζιάνα” εφόσον περισσεύουν και η καχυποψία, και ο φόβος για τις πράξεις ή τις παραλείψεις της “Πρώτης Φοράς Αριστερά”.
------------------------------------------------------------------------------------
Η σύζυγος του πρωθυπουργού κ. Μπαζιάνα απήντησε δίδοντας την δική της άποψη για να μπουν τα πράγματα στην θέση τους στην εφημερίδα "Δημοκρατία" που δημοσίευσε πρώτη την¨ "είδηση."
Γράφει μεταξύ άλλων και τα εξής¨
-----------------------------------------------------------------------------------
Η αναφορά αυτή στο όνομά μου είναι παντελώς ψευδής.
Όπως θα έπρεπε να γνωρίζετε, αφού αναφέρεστε στο θέμα αυτό, δεν κατέχω θέση ΕΕΠ ή ΕΔΙΠ σε κανένα ΑΕΙ της χώρας.
Από το 2002 υπηρετώ τη δημόσια εκπαίδευση ως καθηγήτρια πληροφορικής, αρχικά τη Β’-βάθμια και στη συνέχεια την Α΄ -βάθμια εκπαίδευση, στην οποία μετατάχθηκα το 2013 μαζί με χιλιάδες εκπαιδευτικούς διαφόρων ειδικοτήτων υπό τον φόβο της διαθεσιμότητας. Από το σχολικό έτος 2013 - 2014 υπηρετώ ως εργαστηριακό εκπαιδευτικό προσωπικό στο ΕΜΠ, με υπηρεσιακή απόσπαση ενός σχολικού έτους κάθε φορά, με βάση το επιστημονικό βιογραφικό μου. Η θέση μου, λοιπόν, στο ΕΜΠ δεν είναι ούτε ΕΕΠ ούτε ΕΔΙΠ."
"Το προηγούμενο ακαδημαϊκό έτος 2015-2016 υπηρέτησα ως έκτακτο διδακτικό προσωπικό στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, όπου επιλέχθηκα με βάση το επιστημονικό βιογραφικό μου κατόπιν ανοικτής προκήρυξης. Επομένως, ούτε στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας κατείχα θέση ΕΕΠ ή ΕΔΙΠ.
Είναι προφανές ότι η διάταξη στην οποία αναφέρεστε δεν με αφορά. Η αναφορά στο όνομά μου με προσβάλλει ως άνθρωπο, ως γυναίκα, ως πολίτη και ως επιστήμονα.
Στο δημόσιο και επαγγελματικό βίο μου, δεν έχω δώσει κανένα δικαίωμα σε οποιοδήποτε να υπαινιχθεί ή να με κατηγορήσει για διαπλοκή με την εξουσία ή για αδιαφάνεια. Αυτό δηλαδή που δηλώνει σαφώς το δημοσίευμά σας.
-----------------------------------------------------------------------------------
Μπέττυ Μπαζιάνα
Δρ. Ηλεκτρολόγος Μηχανικός
------------------------------------------------------------------------------------
Γράφει ο Μάνος Στεφανίδης κάτι που δεν είμαι ρεπόρτερ για να διασταυρώσω του λόγου το αληθές ότι¨
-------------------------------------------------------------------------------
"Η κάθε σου επιλογή, κάθε σου κίνηση, αποκτά τεράστια συμβολική υπεραξία έξω στη κοινωνία. Και βέβαια υπόκειται σε ανελέητη κριτική. Πρόκειται για την ίδια κριτική που κι εμείς ασκούσαμε στους έχοντες και κατέχοντες, κατηγορώντας τους για μικροαστισμό, φαρισαϊσμό και Life style. Και να τώρα που κι εμείς -εσείς δηλαδή- διακηρύσσετε μεν την ισότητα της δημόσιας εκπαίδευσης αλλά στέλνετε όλοι, με προεξάρχοντα τον Φίλη, τα παιδιά σας σε ακριβά ιδιωτικά."
------------------------------------------------------------------------------------
Αν είναι αλήθεια αυτά που αναφέρει ο κ. Στεφανίδης¨--"αλλά στέλνετε όλοι, με προεξάρχοντα τον Φίλη, τα παιδιά σας σε ακριβά ιδιωτικά."
Πρόκειται για μεγάλη υποκρισία των ΤΣΙΠΡΑ και ΦΙΛΗ. Είναι όμως αλήθεια;
Γιατί πολλές συκοφαντίες κυκλοφορούν στον αέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου