Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

ΘΑΝΟΣ ΤΖΗΜΕΡΟΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΗΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ "ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ"
"ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΣΕΞ"
Γράφει και σχολιάζει Ο ΜΑΝΟΥΣΟΣ Γ. ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ
Για να ευθυμήσουμε λίγο  από τη μελαγχολική καθημερινότητα που μας αγχώνει και μας θλίβει αναδημοσιεύουμε  τη γνώμη του προέδρου του μικρού κόμματος εκτός βουλής "Δημιουργία Ξανά" Θάνου Τζήμερου όπως την αναφέρει στο χρονολόγιο του στο διαδίκτυο. Σχολιάζει το νόμο της Γαλλικής βουλής και του Γάλλου προέδρου  Φρανσουά Ολάντ που βάζει πρόστιμο 1.500 ευρώ σε όποιον άνδρα πάει με πόρνη.                                                                                                                                                 Thanos Tzimeros"
Να το διευκρινίσω: δεν έχω κάνει ποτέ πληρωμένο σεξ. Ποτέ των ποτών. Ούτε ως έφηβος, ούτε ως ενήλικας. Όχι μόνο επειδή υπήρχε πάντα επαρκής προσφορά για... δωρεάν, αλλά επειδή το concept μού φαίνεται το πιο αντιερεθιστικό πράγμα στον κόσμο. Αλλά, αν δύο ενήλικοι συναινούν (για οποιονδήποτε λόγο ακόμα και για τα λεφτά), τι λόγος σού πέφτει εσένα, Ολάντ μου; Πού θα οδηγήσει η απαγόρευση; Στην πλήρη παρανομία. Δηλαδή, ούτε ιατρικός έλεγχος, ούτε φορολόγηση, ούτε στατιστικά, ούτε προστασία στις ιερόδουλες. Και πού όλα αυτά; Στην "αισθησιακή" Γαλλία. (Νομίζω τους ψεκάζουν κι εκεί.) Ε, ρε και να 'βγαινε πρόεδρος ο Στρώς-Καν...
Γαλλία: Πρόστιμο 1.500 ευρώ για άνδρες που πάνε με ιερόδουλες προβλέπει νέο νομοσχέδιο
Για όσους επαναλάβουν το ατόπημα; Πρόστιμο 3.000 ευρώ. Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού.
πηγή ΣΚΑΪ|SKAI.GR
Athanasios Papadimitriou "Νομικά τουλάχιστον έχει σχέση το ότι ο άντρας από παρόρμιση θέλει να βάλει κάπου το πουλί του. Σταθμός υπήρχε μια υπόθεση πριν από πολλά χρόνια στο Ισραήλ. Μια κοπέλα έκανε auto stop. Την πήρε ένα αυτοκίνητο που ήταν μέσα 4 φαντάροι. Την βίασαν. Το δικαστήριο τους έδωσε ελαφρυντικά με το σκεπτικό ότι οι φαντάροι δε μπορούν να σκέφτονται και τόσο φιλελεύθερα με μια γκόμενα αναμεσά τους. Επίσης καλώς ή κακώς η Ιαπωνία που έχει το περισσότερο πορνό από κάθε χώρα έχει και τους λιγότερους βιασμούς. Εκεί προφανώς θεώρησαν ότι είναι καλύτερο οι άντρες να τον παίζουν μόνοι τους πριν καν βγουν στη γύρα να δουν που θα τον βάλουν. Πάντως είναι ενδιαφέρον που συνεχώς αναφερόμαστε "στη φύση της γυναίκας" για πολλά θέματα παραγνωρίζοντας ότι και ο άντρας έχει μια κάποια "φύση", καλή ή κακή αλλά την έχει."
Elina Oignon Τελικά δεν έχουμε απομακρυνθεί και πολύ από το σκεπτικό της εποχής της Καλόγριας του Ντιντερό...παρά την Αναγέννηση και τον Διαφωτισμό νομοθετούμε με βάση τα ένστικτα των πιθήκων των σπηλαίων και όλη οι κοινωνική και πολιτική οργάνωση πρέπει να εξαρτάται από τις διαθέσεις του αντρικού οργάνου.
Manousos Daskalakis Thanos Tzimeros Δηλαδή κύριε Τζήμερε εσείς μοιάζετε του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρου Τατσόπουλου που γάμησε ...τη μισή Αθήνα.ΧΑΧΑΧΑ?Πάντως το αρχαιότερο επάγγελμα δεν σταματά με πρόστιμα αν και το τάγκο θέλει δύο.Από τότε δε που κατέρρευσαν οι χώρες της Ανατολικής Ευρώπης υπάρχει υπερπροσφορά από πουτάνες. ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΣΤΑ ΚΡΕΒΑΤΙΑ ΣΑΣ.!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου