Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

O OΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΛΑΪΚΙΣΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ
ΒΥΡΩΝ ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ
ΜΑΝΟΥΣΟΣ Γ. ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ
Την Τετάρτη παρακολούθησα την μεταμεσονύχτια εκπομπή του Κων/νου Μπογδάνου "Ευθέως" στον "Σκάη". Καλεσμένος του ήταν ο βουλευτής Βύρων Πολύδωρας Γ/ αντιπρόεδρος της βουλής και πρώην υπουργός προστασίας του πολίτη, {ΠΡΟ.ΠΟ}
Ο Πολύδωρας είναι γνωστός για την αρχαιομάθεια του και τον ιδιόρυθμο λόγο του. Όταν διετέλεσε υπουργός ΠΡΟ.ΠΟ για τις πυρκαγιές στην Ηλεία δήλωσε ότι είναι υπαίτιος¨ "ο στρατηγός άνεμος" και σε άλλη δήλωση που αναφέρθηκε σε αστυνομικούς είπε ότι είναι¨ "πραίτορες" {τους παρομοίασε με Ρωμαίους διοικητές.} Οι δημοσιογράφοι βέβαια περιμένουν τέτοιες περίεργες ατάκες για να τον κρεμάσουν στα μανταλάκια περιγελώντας τον.
Ως φαίνεται ο Πολύδωρας έχει συγγράψει πρόσφατα βιβλίο, του οποίου αποσπάσματα διάβασε ο Μπογδάνος στην ραδιοφωνική του εκπομπή, χωρίς να αναφέρει το όνομα του συγγραφέα. Όταν ρώτησε τους ακροατές του για την ιδεολογία του συγγραφέα όλοι του απήντησαν ότι είναι¨ ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ ,ΑΝΤΑΡΣΥΑ . Ουδείς κατάλαβε ότι είναι ο καθεστωτικός πολιτικός Βύρων Πολύδωρας. Διότι στο βιβλίο του είπε τις αλήθειες της αριστεράς για τον καπιταλισμό κι όχι της δεξιάς που τον στηρίζει.Όταν τον ρώτησε ο δημοσιογράφος πως αισθάνεται που είναι στην "Νέα Δημοκρατία" απήντησε "πώς αισθάνεται μια χαρά."
Αν ο συμπαθής Βύρωνας δεν είναι ο ορισμός του λαϊκιστή πολιτικού τότε ποιος είναι; Για την κόρη του που κατηγορήθηκε πως την διόρισε στην βουλή, απήντησε ότι¨ "και στο υπουργείο την είχε μαζί του ως έμπιστη και στενή συνεργάτιδα του κι ότι δεν είναι μόνιμη αλλά μετακλητή υπάλληλος της βουλής.
ΑΦΗΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ Ν`ΑΝΘΙΣΟΥΝ
ΜΑΝΟΥΣΟΣ Γ. ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ
Γνωρίζω ότι υπάρχουν δύο αντίθετες απόψεις για την ομοφυλοφιλία στην αρχαία Ελλάδα και έτσι δεν υιοθετώ καμία. Το 1937 το καθηγητικό κατεστημένο του Παν. Αθηνών ώθησε σε αυτοκτονία ένα διαπρεπή φιλόλογο τον ΙΩΑΝΝΗ ΣΥΚΟΥΤΡΗ επειδή είχε υποστηρίξει ότι υπήρχε "νόμιμη" ομοφυλοφυλία στην αρχαία Ελλάδα. Όμως κι αν δεν συμφωνούμε με την ομοφυλοφυλία -ούτε εγώ συμφωνώ- σημαίνει ότι θα πάψει να υπάρχει; Σε
μια ανεκτική και φιλελεύθερη κοινωνία δεν πρέπει να κυριαρχήσουν οι σκοταδιστές τύπου Μητροπολίτου Πειραιώς Σεραφείμ, ούτε οι ρατσιστές της "Χρυσής Αυγής."Ας αφήσουμε όλα τα λουλούδια ν`ανθίσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου