Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013

NEONAZI KAI ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΑ
ΜΑΝΟΥΣΟΣ Γ. ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ
Αρχής γενομένης από τα Χανιά {Σάββατο 16-11-2013 Πνευματικό κέντρο Χανίων ώρα 8 μ.μ} ο δημοσιογράφος Στέλιος Κούλογλου προβάλει σε όλους τους νομούς της Κρήτης ένα ντοκιμαντέρ δικής του σκηνοθεσίας με τα ολοκαυτώματα μαρτυρικών χωριών της Ελλάδας επί Γερμανικής κατοχής. Έχει τον εύστοχο τίτλο¨ "νεοναζί. Το ολοκαύτωμα τς μνήμης." Όπως του Κομμένου Άρτας, του Χορτιάτη Θεσσαλονίκης, του Διστόμου, και των Καλαβρύτων. Ζωντανές μαρτυρίες από τραγικές φιγούρες ηλικιωμένων των περιοχών αυτών, όπου ως παιδιά είδαν τους αιμοσταγείς ναζί να ξεκληρίζουν τις οικογένειες τους μπροστά στα τρυφερά ματάκια τους. Αποκαϊδια, αίμα, πόνο και δάκρυα, άφησαν πίσω τους τα χιτλερικά τέρατα στον β/ πανευρωπαϊκό πόλεμο όπου αιματοκύλισαν την Ευρώπη.
Εμβόλιμα το ντοκιμαντέρ παρουσίασε τον Φύρερ των νεοναζί Νίκο Μιχαλολιάκο να δηλώνει ότι δεν υπήρξε ολοκαύτωμα και τον Κασιδιάρη να καταβρέχει τις βουλευτίνες στο γνωστό επεισόδιο της τηλεόρασης ."Γκέστ σταρ" στο ντοκιμαντέρ, ήταν ο γιος του Φον Γιοσμά Αρχηγού Ελληνικών γερμανοντυμένων ταγμάτων δολοφόνων {κατά τον λαό ,γερμανοτσολιάδων} που προέβαιναν σαν τους γενιτσάρους σε άγριες δολοφονίες Ελλήνων πατριωτών και άμαχου πληθυσμού.Ο οποίος δήλωνε χωρίς καμία τσίπα, ότι ο πατέρας του αγωνιζόταν και συνέδραμε τους Γερμανούς μονάχα¨ "κατά των κομμουνιστών."
Το πνευματικό κέντρο Χανίων ήταν κατάμεστο από κόσμο, εκπαιδευτικούς και μαθητές όπου με εξαιρετικό ενδιαφέρον παρακολουθούσαν την εκδήλωση, και επακολούθησε ζωηρή συζήτηση. Ο αξιόλογος δημοσιογράφος Στέλιος Κούλογλου επιτελεί το εθνικό έργο που παραλείπει το υπουργείο παιδείας.Διδάσκει στους νέους νεότερη Ελληνική ιστορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου