Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

ΤΙ ΕΣΤΙ ΗΛΙΑΣ ΨΙΝΑΚΗΣ;
ΜΑΝΟΥΣΟΣ Γ. ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ
Ο Ηλίας Ψινάκης είναι γνωστός σαν τηλεοπτική περσόνα και μάνατζερ καλλιτεχνών όπως και για την σεξουαλική του ιδιαιτερότητα.Όπως μάθαμε από τα Μ.Μ.Ε ήταν από τους υποψηφίους Δημάρχους που εκλέχτηκαν από την πρώτη Κυριακή των εκλογών, ως Δήμαρχος Μαραθώνα Αττικής. Δεν μπορώ να έχω γνώμη από τα Χανιά ούτε για το πρόγραμμα του ούτε για τους υποψηφίους συνεργάτες του ούτε για το επίπεδο επαφής του, με τον κόσμο και πως τους έπεισε να ψηφίσουν τον δικό του συνδυασμό. Απλώς εκ του αποτελέσματος βγάζω τα δικά μου συμπεράσματα. 1] Ότι είχε τεκμηριωμένο πρόγραμμα και αξιόπιστους συνεργάτες και έπεισε τους δημότες να τον αποδεχτούν και να τον ψηφίσουν. Σε αντίθεση με τον Βαλιανάτο επικοινωνιολόγο, γνωστό για την ιδιαιτερότητα του, αλλά πολύ πιο σοβαρό συγκροτημένο και μετρημένο στην δημόσια παρουσία του από τον λίγο χύμα Ηλία Ψινάκη. Οι δημοσκοπήσεις του έδιναν ένα απειροελάχιστο ποσοστό και αναγκάστηκε να αποσύρει την υποψηφιότητα του από υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων.
2] Ότι ο Ψινάκης έπεισε με το πρόγραμμα του και ότι οι κάτοικοι του Μαραθώνα είναι άνθρωποι ανοιχτόμυαλοι, φιλελεύθεροι, δημοκρατικοί, αποδέχονται την διαφορετικότητα των συνανθρώπων τους και ότι τον έκριναν άξιο ως δήμαρχο τους.
3] Ότι δεν συμβαίνει τίποτα από όλα αυτά και ότι οι Δημότες του Μαραθώνα είναι απογοητευμένοι από τους επαγγελματίες πολιτικούς και τους βγάζουν κοροϊδευτικά την γλώσσα εκλέγοντας έναν "su generis" "σου γκένερις" τύπο ως Δήμαρχο όπως κάποτε οι Ιταλοί ψήφισαν και εξέλεξαν μια πορνοστάρ την λεγόμενη "ΤΣΙΤΣΙΟΛΙΝΑ" ως βουλευτίνα και την έστειλαν στην Ιταλική βουλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου