Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΚΑΤΙ "ΗΡΩΕΣ"
ΜΑΝΟΥΣΟΣ Γ. ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ
Οι υπουργοί της κυβέρνησης που οδήγησαν την Ελλάδα στην τρόικα και στο μνημόνιο μας περιπαίζουν ότι το έκαναν¨ "για να σώσουν της Ελλάδα." Με τον τρόπο τους ζητούν η Πολιτεία να τους δώσει το ανώτατο παράσημο και όταν αποδημήσουν εις κύριον να ταφούν με τιμές στον "Πάνθεον" των ηρώων του έθνους. Ο ανεκδιήγητος Γ. Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ανέβηκε στην μητρική του χώρα Η.Π.Α και έδωσε αρκετές διαλέξεις επί αδράς πληρωμής , για να εξηγήσει σε φοιτητές και περίεργο για χαβαλέ κοινό, πως διαχειρίστηκε την πτώχευση της πολύπαθης χώρας μας.
Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς αφού πήρε τα πάντα από τους μη έχοντες και μη κατέχοντες δίνει μερικά ευρουλάκια δήθεν ¨ "κοινωνικό μέρισμα" και προεκλογικό ξεγέλασμα.
Οι κυβερνήσεις του δικομματισμού ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ υπηρέτησαν και υπηρετούν με συνέπεια την Ελληνική και ξένη ολιγαρχία. Σπρώχνουν όλο το βάρος της καπιταλιστικής κρίσης όχι στους τραπεζίτες που δάνειζαν χωρίς πολλές σκέψεις το δημόσιο ,αλλά και τους ιδιώτες με αλμυρό επιτόκιο για να κερδοσκοπούν ασύστολα, αλλά στον αμέτοχο απλό πολίτη.
Φόρτωσε ο δικομματισμός την κρίση του συστήματος στις πλάτες των μισθοσυντήρητων, των συνταξιούχων, και των μικρομεσαίων στρωμάτων. ΓΙΑ ΔΕΣΤΕ ΒΡΕ ΚΑΤΙ "ΗΡΩΕΣ."!! Ανέβασαν την ανεργία 27% με 60% ανεργία των νέων.Ανέβασαν το δημόσιο χρέος από 120% σε 170%του Α.Ε.Π Οδήγησαν το σύστημα υγείας σε διάλυση. Οδήγησαν χιλιάδες μικρές επιχειρήσεις σε λουκέτα. Οδήγησαν σε αύξηση τω αυτοκτονιών κατά 40%.Οδήγησαν τρία εκατομμύρια Έλληνες χωρίς ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.Καταπάτησαν βιαίως το Ελληνικό Σύνταγμα. Πουλάνε τις δημόσιες επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας όπως τον ηλεκτρισμό και τα νερό σε ιδιώτες για να αυξηθεί η τιμή του όπως στην Αργεντινή όπου οι φτωχοί έμειναν χωρίς πόσιμο νερό.
Υπήγαγαν τα δάνεια στο Αγγλικό δίκαιο και αλυσόδεσαν την χώρα στους δανειστές μας.
Τώρα οι "ήρωες" θέλουν να τους ξαναψηφίσουμε για να καταχραστούν την συναίνεση μας και ακόμη περισσότερο την ελευθερία μας.
Εσείς τι θα πράξετε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου