Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΑΝΟΥΣΟΣ Γ. ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ
Aν κατέβει¨ "στον στίβο της πολίτικης με το "Ποτάμι" όπως γράφει το δημοσίευμα του 
"ΈΘΝΟΥΣ"¨ο 30χρονος πια Βασίλης Δοσούλας, η περιπέτεια του οποίου είχε συγκλονίσει όλη την Ελλάδα το 1994." Θα σημάνει ότι ο Σταύρος Θεοδωράκης με άκομψο τρόπο θα χρησιμοποιήσει έναν υπεραθλητή της ζωής για να υφαρπάσει στην κυριολεξία ψήφους από τον λαό.Οι Έλληνες που είμαστε συναισθηματικός λαός θα αφήναμε πίσω την ιδεολογία και θα ψηφίζαμε με χέρι στην καρδιά. Όμως αυτό δεν είναι επίπεδο πολιτικής αντιπαράθεσης που είναι σύγκρουση ιδεών και συμφερόντων όπου γίνονται οι αναγκαίες συνθέσεις.
Ακολουθεί το δημοσίευμα του "ΕΘΝΟΥΣ"

"Πρόσωπο που συγκλόνισε την Ελλάδα υποψήφιος με το Ποτάμι!"
Ο Βασίλης Δοσούλας είχε κάνει όλους τους Έλληνες να δακρύσουν
Στο στίβο της πολιτικής φαίνεται πως ετοιμάζεται να κατέβει ο 30χρονος πια Βασίλης Δοσούλας, η περιπέτεια του οποίου είχε συγκλονίσει όλη την Ελλάδα το 1994.
Οπως αναφέρει το «Εθνος της Κυριακής» ο Βασίλης Δοσούλας ετοιμάζεται να κατέβει υποψήφιος με το «Ποτάμι» του Σταύρου Θεοδωράκη.

Ο 30χρονος τον Αύγουστο του 1994 είχε χτυπηθεί από δελφίνι συγκλονίζοντας το πανελλήνιο με αποτέλεσμα να χάσει τα δύο του πόδια, και το ένα του χέρι. Σήμερα είναι φοιτητής στην σχολή Πολιτικών Μηχανικών, φτιάχνει με τα χέρια του δερμάτινες τσάντες και με δύο καλούς του φίλους έχει ανοίξει ένα εστιατόριο που έχει ως βάση τα μανιτάρια.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας «Έθνος της Κυριακής», ο 30χρονος φοιτητής στη σχολή Πολιτικών Μηχανικών βρίσκεται πολύ συχνά στα γραφεία του κόμματος, στους Αμπελόκηπους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου