Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016

Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ
-------------------
ΜΑΝΟΥΣΟΣ. ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ
----------------------------
Ο υφυπουργός υγείας Π. Πολάκης στέλνει την διαφθορά τις παρανομίες, των προηγουμένων κυβερνήσεων στο χώρο της υγείας στον εισαγγελέα.
Πονάει πολύ αυτή η προσπάθεια τους εφησύχασαντες υπουργούς- υφυπουργούς που παρανομούσαν διότι νόμιζαν ότι θα ήταν εσαεί στο απυρόβλητο.
Σπαταλούσαν ανενόχλητα¨ "χωρίς λύπην χωρίς περίσκεψιν χωρίς αιδώ" τους φόρους του Ελληνικού λαού.
Όπως π.χ ο ΑΚΗΣ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ που έφαγε τον αγλαίωρα και τώρα "παραθερίζει" στις φυλακές Κορυδαλλού , διότι δεν τον άντεξε ούτε το κόμμα του.
Ως εδώ αξίζουν τα εύσημα στον αρμόδιο "αν. υπουργό υγείας" κ. Π. Πολάκη.
Βλέποντας όμως κανείς την εικόνα της βουλής και την αντιπαράθεση του Π. Πολάκη με τον ακροδεξιό αντιπρόεδρο της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη
ντρέπεται για το επίπεδο της βουλής.
Της βουλής που ετίμησαν κοινοβουλευτικοί άνδρες όπως ο ΗΛΙΑΣ ΗΛΙΟΥ, Ο Π. ΠΑΣΑΛΙΔΗΣ, Ο Π.ΚΑΝΕΛΟΠΟΥΛΟΣ Ο γέρο Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, Ο Κ. ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ κ.α
Η Βουλή των αντιπροσώπων οφείλει να είναι αλλά και να φαίνεται ως η κοιτίδα της Ελληνικής δημοκρατίας.
Εκεί μέσα στον¨ "ναό της δημοκρατίας" οι άνδρες και γυναίκες "αντιπρόσωποι του έθνους" με το παράδειγμα τους και το υψηλό ήθος τους θα πρέπει να είναι το φωτεινό παράδειγμα για τους νέους που τακτικά παρακολουθούν με τους δασκάλους και καθηγητές τους τις συνεδριάσεις της βουλής.
Αντίθετα τις περισσότερες φορές η βουλή ομοιάζει με χαμαιτυπείο όπου οι κύριοι και κυρίες αντιπρόσωποι επιδίδονται σε κοκορομαχίες και ανταλλαγή ύβρεων.
Κυρίες και κύριοι.
Αγαπητοί φίλες, φίλοι.
Η Ελλάδα δεν βρέθηκε τυχαία πτωχευμένη και σε επιτροπεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου