Κυριακή 6 Μαρτίου 2011

ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ Ο ΜΕΓΙΣΤΑΝΑΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΜΑΝΟΥΣΟΣ Γ.ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ
Ο μεγιστάνας μεγαλοεπιχειρηματίας της Ιταλίας Σύλβιο Μπερλουσκόνι, ήταν ένας από αυτούς ,που εξαγόρασε το παλαιό πολιτικό σύστημα, μέχρι που κατέρρευσε. Έκτοτε έγινε ο ίδιος 3 φορές πρωθυπουργός της γείτονος χώρας, χάρη και στην βοήθεια, των μέσων ενημέρωσης ιδιοκτησίας του. Κατηγορήθηκε από την Ιταλική δικαιοσύνη πολλές φορές, για σωρεία παράνομων πράξεων, και πάντα κατάφερνε να ξεφεύγει, προσλαμβάνοντας ολόκληρη στρατιά από καλοπληρωμένους, δικηγόρους. Μέχρι και νόμους ψήφισε στην Ιταλική βουλή, για να παραγραφούν τα αδικήματα του. Θυμηθείτε ότι έκανε τα ίδια και η κυβέρνηση της Ν.Δ , δηλαδή όχι ακριβώς, αλλά με παραλλαγές . Έκλεισε την βουλή τον Μάϊο του 2009 πριν της ώρας της ,για να παραγραφούν οι ευθύνες των υπουργών της. Ο ανεκδιήγητος Ιταλός πρωθυπουργός Σύλβιο Μπερλουσκόνι ,είναι συνεχώς στην δημοσιότητα, και για τα οργιώδη πάρτι του στην εξοχική βίλα του .. των γεροντικών του οργίων. Αυτός παιδί μου συναγωνίζεται , και τον αείμνηστο δικό μας Ανδρέα σε ερωτική διάθεση. Συμπεριφέρεται σαν έφηβος, αυτός ο εβδομηντατριάχρονος Λατίνος… εραστής αδιαφορώντας , για την υστεροφημία του, -καλή ώρα όπως ο δικός μας, ο Ανδρέας που έκανε το νεύμα στην τροφαντή Μιμή Λιάνη, εξερχόμενος του αεροπλάνου, από το νοσοκομείο Χέρτφιλντ του Λονδίνου- καλεί τακτικά τους φίλους του, και γλεντούν με νεαρά και ανόητα κορίτσια επί πληρωμή.
Στο εξωτερικό δελτίο των ειδήσεων, και στην στήλη την κουτσομπολίστικη και την παραπολιτική, τα δελτία ειδήσεων αναφέρουν, ότι για να γλυτώσει ο Σύλβιο την τελευταία κατηγορία, για αποπλάνηση ανηλίκου -της δεκαεφτάχρονης Μαροκινής Ρούμπι- πήγαν οι συνήγοροι του στο Μαρόκο, βρήκαν τους γονείς της κοπέλας όπου τους είπε ότι τη Ρούμπι την έγραψαν, με καθυστέρηση δύο χρόνων στο ληξιαρχείο . Άρα δεν υφίσταται η κατηγορία αποπλάνησης ανηλίκου. Τι να σου κάνουν οι δικαστές άνθρωποι είναι και αυτοί. .Όσο κι αν αντιλαμβάνονται ότι τα στοιχεί που θα τους φέρουν είναι πληρωμένα με χρυσάφι, θα αναγκαστούν να τον αθωώσουν λόγω αμφιβολιών. Είδατε τι κάνει το χρήμα; Πόσο εξαγοράζει παρθενιές, και συνειδήσεις; Ασφαλώς δεν είναι όλοι οι άνθρωποι το ίδιο.
Υπάρχουν και οι συνειδητοποιημένοι πολίτες που αντιστέκονται Από αυτούς θα γεννηθεί η ελπίδα. Μη μου πείτε ότι δεν το ξέρατε . Ότι περιμένατε να το μάθετε από εμένα;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου