Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

Σκότωσαν οι Αμερικανοί τον Οσάμα μπιν Λάντεν

Γράφει ο Μανούσος Γ.Δασκαλάκης

Ο αντιδήμαρχος Χανίων Δημήτρης Λειψάκης, δήλωσε σε απογευματινή τηλεοπτική εκπομπή, την Δευτέρα 2 Μαίου, ότι οι Αμερικανοί διοχετεύουν ψεύτικες ειδήσεις στα μέσα ενημέρωσης. Φαίνεται ότι ο καλός μου φίλος συγχέει την πρωτομαγιά, με την πρωταπριλιά Εκτός κι αν έχει αποκλειστικές πληροφορίες, από τον πρόεδρο Ομπάμα και τους συμβούλους του, και τις κρατάει για τον εαυτόν του.

Σε συνδυασμένη επιχείρηση σύμφωνα με τα ΜΜΕ σκότωσαν οι Αμερικανοί κομάντος, τον υπ`αριθμό ένα καταζητούμενο, του κόσμου τον Σαουδάραβα αριστοκράτη Οσάμα Μπιν Λάντεν . Ο οποίος κρυβόταν σε μια πόλη του Πακιστάν 100 χιλιόμετρα μακριά από την πρωτεύουσα Ισλαμπαμπάντ. Ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα δήλωσε ότι ¨ «αποδόθηκε δικαιοσύνη». Ο Οσάμα Μπιν Λάντεν με την «Αλ Καϊντα» ευθύνεται μεταξύ των άλλων, -{επιθέσεις στην Ανατολική Αφρική σε πρεσβείες των Η.ΠΑ} και για την κατάρρευση με αεροπλάνα των δίδυμων πύργων της Νέας Υόρκης, με χιλιάδες νεκρούς, το 2001.Ήταν τότε ένα συντριπτικό χτύπημα στο γόητρο της υπερδύναμης, διότι όπως επισήμαναν οι πολιτικοί αναλυτές, πρώτη φορά δέχθηκε επίθεση στο έδαφος της, εκτός βεβαίως, από το μελαγχολικό και λυπηρό γεγονός απώλειας , των ανθρωπίνων ζωών. Τον Οσάμα Μπιν Λάντεν τον χρησιμοποίησαν οι Αμερικανοί, {cia} μαζί με τους αντάρτες μουζαχεντίν στο Αφγανιστάν, εναντίον των Σοβιετικών. Αργότερα στράφηκε εναντίον τους φτιάχνοντας, την οργάνωση Αλ Κάϊντα. Ο σπουδασμένος σε πανεπιστήμιο της Ελβετίας , Οσάμα Μπιν Λάντεν κάποια στιγμή , ριζοσπαστικοποιήθηκε και αυτονομήθηκε από τους Αμερικανούς. Χρησιμοποίησε πολιτικά το Ισλάμ , για να πάρει με το μέρος του, τον Ισλαμικό κόσμο της Ασίας αλλά και της Αφρικής, που είναι τεράστιος σε πληθυσμό. Μπορεί να ήταν ένας φανατικός πολεμιστής, και να υιοθέτησε ανορθόδοξες μεθόδους, για να πολεμήσει τον δυτικό ιμπεριαλισμό. Όμως η άδικη δράση των ιμπεριαλιστών έφερε την αντίδραση. Δεν παύει η υπερδύναμη Αμερική, από τότε που ανέλαβε την αστυνόμευση των εθνών, να διαπράττει εγκλήματα. Να στηρίζει σε όλο τον κόσμο δικτατορικά καθεστώτα στον εικοστό αιώνα. Να στηρίζει την ακραία πολιτική διαμόρφωση του Ισραήλ ως τοπικό αστυνόμο στη Μέση Ανατολή , όπου υπηρετεί τα συμφέροντα της.

Να επιτίθεται δύο φορές στο Ιράκ με χιλιάδες νεκρούς για να του ληστεύσουν οι δυτικοί τα πετρέλαια. Φαίνεται ότι οι αμερικανοί υπολογίζουν ως ανθρώπους μόνο τους αμερικανούς πολίτες. Και η κατάρρευση των πύργων τους πόνεσε πολύ.

Όσο θα υπάρχει η αδικία στο κόσμο ,και τα αδύνατα κράτη θα καταπιέζονται από τα ισχυρά , και θα τους ληστεύουν τις πρώτες ύλες, ή πιο αόρατα τα χρηματιστήρια και τις οικονομίες τους, θα υπάρχει αντίδραση. Θα δημιουργούνται φανατισμοί, θα φυτρώνουν, νέοι Μπιν Λάντεν και Αλ Κάϊντα, η οποία δεν πέθανε αλλά έχει μιμητές. Επίσης θα οργανώνονται, και λαϊκά απελευθερωτικά κινήματα ,που θα μάχονται τις πολιτικές των ιμπεριαλιστών παλαιών, και νεόκοπων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου