Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΕΦΑΠΑΞ
ΜΑΝΟΥΣΟΣ Γ. ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ
Τόσο μικρό εφάπαξ πήρε μόνο, ο παλιός "σύντροφος σου"συνδικαλιστής του ΠΑΣΟΚ κ. ΠΑΣΟΚ; Αυτά είναι στραγάλια που τα πετάμε στους επισήμους στις παρελάσεις.
Οι άλλοι ΠΑΣΟΚΟΙ του ΣΥΡΙΖΑ πόσες καταθέσεις έχουν;Ο "σύντροφος" σου ο Αλέξης; Αμέσως στον Τσίπρα πήγε ο νους σου. Για τον Μητρόπουλο λέω.Χα χα χα!!!!Και για να σοβαρευτούμε. Ο Καρλ Μαρξ από εύπορη οικογένεια δεν καταγόταν και απαρνήθηκε την τάξη του; Ο σύντροφος του Φρίντριχ Ένγκελς βιομήχανος δεν ήταν; Και οι δύο δεν τάχθηκαν με το προλεταριάτο; Για να αναφέρουμε τώρα δύο άλλους άνδρες ...προεπαναστατικούς. Ο Σφακιανός Δασκαλογιάννης ήταν εφοπλιστής στην εποχή του, κήρυξε την επανάσταση κατά των Τούρκων απέτυχε, και τον έγδαραν ζωντανό οι Οθωμανοί στο μεγάλο Κάστρο{Ηράκλειο.} Δεν μπορούσε να καθίσει στα αυγά του και να αυξήσει την περιουσία του; Ο Ιωάννης Καποδίστριας υπήρξε υπουργός εξωτερικών της μεγαλύτερης αυτοκρατορίας της εποχής του. Κι όμως δέχθηκε την θέση του κυβερνήτη σένα μικρό ψωροχώρι όπως η Ελλάδα. Και μάλιστα εκτός ότι, δεν έπαιρνε μισθό της δώρισε και την περιουσία του. Και στον ΣΥΡΙΖΑ υπάρχουν εύποροι αστοί.Όπως σε όλα τα κόμματα.Δεν πρέπει να τους αφορίζουμε εφόσον τηρούν τους νόμους και την συλλογική γραμμή του κόμματος. Αλλά να τους βγάζουμε το καπέλο, που απαρνήθηκαν την προσωπική τους ευμάρεια και ασχολήθηκαν για να λύσουν τα λαϊκά προβλήματα.
Υ.Γ Αν είναι γεγονός ότι ο Δημήτρης Τσουκαλάς συνταξιούχος υπάλληλος τραπέζης {πρώην πρόεδρος Ο.Τ.Ο.Ε}μετά της συζύγου του εισέπραξαν 1 εκατομμύριο εφάπαξ είναι σκάνδαλο πρώτου μεγέθους και πρέπει να ερευνηθεί η νομιμότητα του από το ΣΔΟΕ και τον οικονομικό εισαγγελέα.
skai g
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ένα εκατ. ευρώ το εφάπαξ του Δημήτρη Τσουκαλά του ΣΥΡΙΖΑ!
Μάλιστα, όπως ο ίδιος διευκρινίζει, στις καταθέσεις του, που ανέρχονται συνολικά σε 1.071.000 ευρώ, -από κοινού με τη σύζυγό του- 650 χιλιάδες ευρώ και 350 χιλιάδες ευρώ προήλθαν από εφάπαξ (αποζημίωση συνταξιοδότησης, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου