Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΜΑΝΟΥΣΟΣ Γ. ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ
Πρωτοφανή γεγονότα διαδραματίζονται στην φιλελεύθερη και δημοκρατική Ελλάδα.Εικόνες δημοκρατίας της Βαϊμάρης και ναζιστικής Γερμανίας του μεσοπολέμου αναβιώνουν στην διχασμένη πτωχευμένη και αποικία χρέους Ελλάδα.Και η ηττημένη Γερμανία χρωστούσε τότε υπέρογκα ποσά και οι νικητές της τα απαιτούσαν ακόμη και με στρατό κατοχής.
Τώρα εμάς, μας απειλούν "οι σύμμαχοι και φίλοι" ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΌ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΏΝ ΟΙΚΩΝ, να¨ "τηρήσουμε τις δεσμεύσεις μας" που είναι θηλιά στο λαιμό μας.
Μέσα σε αυτό το χάος αναδύθηκε το νεοναζιστικό μόρφωμα της "Χ.Α."
Κομματικός στρατός και "τάγματα εφόδου" δεν υπήρξαν παρά μόνο στη Γερμανική κατοχή στην Ελλάδα τα γερμανοντυμένα "τάγματα ασφαλείας." Εγκληματική οργάνωση όπως η "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" η οποία έχει ενδυθεί την ενδυμασία "νόμιμου" κοινοβουλευτικού κόμματος δρα ανενόχλητη στην Ελλάδα.
χτυπά και τραυματίζει μετανάστες, σπάει πάγκους αλλοδαπών μικροπωλητών
χορηγεί συσσίτια¨"μόνο για έλληνες" σπέρνοντας το μίσος τον όλεθρο και την καταστροφή.Και το χειρότερο έχει την υποστήριξη μερίδας του ελληνικού λαού που εξαιτίας της κρίσης του συστήματος έχει βγάλει το ρατσιστή από μέσα του.
Η θρυαλίδα που άναψε περαιτέρω φωτιά είναι η εντολή από τη τοπική οργάνωση, να δολοφονηθεί ο αντιφρονών προς την ιδεολογία της "Χ.Α"νεαρός αριστερός ράπερ ΠΑΥΛΟΣ ΦΥΣΣΑΣ.
Επιτέλους η κυβέρνηση που καιροσκοπούσε για ψηφοθηρικούς λόγους καταγγέλλοντας την αξιωματική αντιπολίτευση του ΣΥΡΙΖΑ ως "ακραίο κόμμα
υπό την πίεση της κοινής γνώμης παραδίδει δια του υπουργού Π.Π 32 δικογραφίες για την "Χ.Α" στην δικαιοσύνη {εισαγγελία του Αρείου Πάγου} προς διερεύνηση και περαιτέρω αξιοποίηση.
"Υπάρχουν δύο ψυχικές εκφράσεις του μίσους: το μίσος για τον άλλο και το μίσος για τον εαυτό μας, το οποίο συχνά δεν παρουσιάζεται ως τέτοιο. Αλλά πρέπει να καταλάβουμε ότι και τα δυο έχουν κοινή ρίζα, την άρνηση της ψυχικής μονάδας να δεχθεί αυτό που για την ίδια είναι ξένο. Η οντολογική αυτή διάρθρωση του ανθρώπου επιβάλλει αξεπέραστους εξαναγκασμούς σε κάθε κοινωνική οργάνωση και σε κάθε πολιτικό πλάνο. Καταδικάζει αμετάκλητα κάθε ιδέα για μία «διαφανή» κοινωνία, κάθε πολιτικό πλάνο που αποσκοπεί στην άμεση οικουμενική συμφιλίωση.
Κατά τη διαδικασία κοινωνικοποίησης, οι δύο διαστάσεις του μίσους χαλιναγωγούνται σε σημαντικό βαθμό, τουλάχιστον όσον αφορά τις πιο δραματικές εκδηλώσεις τους. Εν μέρει αυτό επιτυγχάνεται μέσω του μόνιμου αντιπερισπασμού που ασκείται στην καταστροφική τάση από τους «εποικοδομητικούς» κοινωνικούς σκοπούς - την εκμετάλλευση της φύσης, τον συναγωνισμό διαφόρων ειδών (τις «ειρηνικές» αγωνιστικές δραστηριότητες, όπως ο αθλητισμός, τον οικονομικό ή πολιτικό ανταγωνισμό, κτλ). Όλες αυτές οι διέξοδοι κατευθύνουν ένα μέρος του μίσους και της «διαθέσιμης» καταστροφικής ενέργειας, αλλά όχι το σύνολο τους.
{ Κορνήλιος Καστοριάδης}
" H καταδίκη ως ηθικών αυτουργών των ηγετών της εγκληματικής οργάνωσης θα έχει παρεπόμενη ποινή και την αφαίρεση των πολιτικών τους δικαιωμάτων και φυσικά την αποβολή τους από τη Βουλή. Για να συμβεί αυτό δεν χρειάζεται καμιά νέα νομοθεσία. Εχουν εξιχνιαστεί ήδη σειρά κακουργηματικών πράξεων των στελεχών της οργάνωσης, και πολλές υποθέσεις έχουν τελεσιδικήσει μέχρι και το ανώτατο δικαστήριο, ενώ άλλες διώξεις δεν έχουν φτάσει ακόμα στο ακροατήριο. Ολες αυτές οι δικογραφίες δεν αφήνουν καμιά αμφιβολία για τον χαρακτήρα της οργάνωσης, την αυστηρά ιεραρχική (στρατιωτική) δομή της και την ευθύνη της ηγεσίας για τη δράση της «Φάλαγγας», δηλαδή των χρυσαυγίτικων Ταγμάτων Εφόδου. Αν μέχρι σήμερα δεν έχουν εφαρμοστεί εναντίον της οι διατάξεις του Ποινικού Κώδικα αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν. Μόνο που μέχρι σήμερα κανείς δεν αποφάσισε να θέσει αυτές τις διατάξεις σε εφαρμογή. Είναι καιρός".

ΠΗΓΗ "Εφημερίδα των Συντακτών"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου