Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΚΑΙ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΓΚΑΛΟΣ
ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΩΘΕΝ ΚΑΛΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ
ΜΑΝΟΥΣΟΣ Γ. ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ
Ο βουλευτής επικρατείας Χρύσανθος Λαζαρίδης και ομοτράπεζος του ακροδεξιού Φαήλου Κρανιδίωτη, κολιτός, σύμβουλος, και εξ απορρήτων του πρωθυπουργού ΣΑΜΑΡΑ έχει από την αρχή εμφανιστεί στην πολιτική σκηνή ως ακροδεξιό στοιχείο, και οι εχέφρονες συμπολίτες μας που παρακολουθούν τα πολιτικά δρώμενα περίμεναν πως κάποτε με τις δηλώσεις του θα σπείρει τον διχασμό στην ελληνική κοινωνία.
Ο γνωστός και αμετροεπής πρώην υπουργός και νυν συνταξιούχος και περνοδιαβαίνων στα κανάλια Θεόδωρος Πάγκαλος τοποθέτησε τον ΣΥΡΙΖΑ "εκτός συνταγματικού τόξου." Ποιος το είπε αυτό; ο Θεόδωρος που δεν έχει κανένα φρένο σε αυτά που λέει.Τώρα μάλιστα που είναι εκτός πολιτικής έχει εκτραπεί εντελώς. Αλλά εφόσον το είπε ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ δεν έχει καμιά σημασία!!
Γιατί πατριώτες, η μετριοπαθής "συριζαία" αριστερά είναι των άκρων; Βεβαίως υπάρχουν εκεί μέσα και ακραίοι όπως σε όλα τα κόμματα.Γιατί η διεκδίκηση καλύτερων όρων ζωής και προστασίας του περιβάλλοντος είναι ακραία συμπεριφορά;Έστω κι αν καμιά φορά γίνεται με υπερβολικό τρόπο;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου