Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΜΙΝΤΙΑ, "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ"
ΜΑΝΟΥΣΟΣ Γ . ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ
Ανεξάρτητα ποιο κόμμα ωφελείται κομματικά από τη πτώση της "Χρυσής Αυγής" δεν πιστεύω ότι το έκανε η κυβέρνηση για να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη από τα καθημερινά πιεστικά της προβλήματα.
Βεβαίως εν τοις πράγμασοι τα μέσα ενημέρωσης ασχολούνται μονοδιάστατα με τη "Χρυσή Αυγή" γιατί εμπόριο ειδήσεων κάνουν οι άνθρωποι . Το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης είναι αμείωτο για λίγες ημέρες, και τα μέσα το υποδαυλίζουν τροφοδοτώντας συνεχώς με εικόνες έστω και από χθεσινή μασημένη τροφή.Γιατί ενέργησε τώρα και όχι χθες η κυβέρνηση; Γιατί στο παρελθόν η Ελλάδα είχε γίνει αντικείμενο σχολιασμού από τις ξένες κυβερνήσεις και η κυβέρνηση υφίστατο πιέσεις από τους Ευρωπαίους εταίρους από την Αμερικάνικη αντμινιστρέϊσον, και από το Εβραϊκό λόμπυ των Η.Π.Α απ`όπου ο πρωθυπουργός κ. Σαμαράς προσδοκά επενδύσεις.. Πως το κόμμα αυτό αρνείται το ολοκαύτωμα 6 εκατομμυρίων Εβραίων;
Απλά το ποτήρι ξεχείλισε και ο πολιτικός χρόνος πήρε την ώρα του. Έφτασε ο κόμπος στο χτένι με την εν ψυχρώ δολοφονία του Ράπερ Παύλου Φύσσα. Τα λαϊκά προβλήματα παραμένουν στο προσκήνιο και περιμένουν λύσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου