Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΧΩΡΙΣ ΔΟΓΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥΣ
ΟΛΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟΙ;
ΜΑΝΟΥΣΟΣ Γ. ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ
Εμείς οι Έλληνες είμαστε ατομιστές. Όλοι θέλουμε να γίνουμε πρόεδροι και ηγούμαστε σε συλλόγους σφραγίδες, και αρχηγοί και ιδρύουμε κόμματα μικρής απήχησης ή κόμματα αποκόμματα- σφραγίδες. Η αριστερά δεν αποτελεί εξαίρεση του κανόνα γιατί είναι πολυδιασπασμένη.
ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΦΑΙΑ ΟΥΣΙΑ ΧΩΡΙΣ ΛΑΪΚΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣΚΟΠΕΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΠΟΝΗΘΕΙ ΕΘΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΤΩΝ.Ο ΔΙΠΟΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΑΚΡΑΤΗ ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑ ΕΒΛΑΨΕ ΤΗ ΧΩΡΑ. ΩΡΑ ΓΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΥΠΟΥ "ΕΛΙΑΣ" ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥΣ. ΜΕΣΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ, ΤΟ ΠΑΣΟΚ, Η ΔΗΜΑΡ και όποιος άλλος θεωρεί εαυτόν κεντροαριστερό , και αριστερό.Το Κ.Κ.Ε βεβαίως δεν το αφορά γιατί έχει αποκλείσει εαυτόν μην και μολυνθεί από "καθεστωτικές" συνεργασίες. Ίσως να περιμένει να έρθει η ώρα ώστε να βοηθήσει το Κ.Κ.Κίνας για να διώξει τις πολυεθνικές που το ίδιο έφερε στην αχανή του χώρα.
Η επαναστατική γυμναστική μπορεί να περιμένει, γιατί είναι η κατάσταση επείγουσα και τα προβλήματα μαζί με αυτούς που υποφέρουν περιμένουν στη γωνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου