Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016

ΚΩΣΤΑΣ ΖΟΥΡΑΡΗΣ ο μεγάλος αντιφατικός.
ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ
------------------------------------------------------------------------------
Το βιογραφικό του έγραψε ο ΜΑΝΟΥΣΟΣ Γ. ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ
Αντλώντας διάφορες πληροφορίες από εδώ και από εκεί.
------------------------------------------------------------------------------------
Γιος του γνωστού στην δεκαετία του 1960 ψυχιάτρου σεξολόγου Γεωργίου Ζουράρη. Νέος ήταν στο ΚΚΕ μετά προσχώρησε στην Ορθοδοξία γνωρίζοντας "σαν θεολόγος" όπως έχει δηλώσει από την τηλεόραση ο πανεπιστημιακός καθηγητής θεολογίας πατήρ Γεώργιος Μεταληνός τα "πατερικά κείμενα". Όπως γνωρίζει καλώς "απ`έξω" και τον αρχαίο ιστορικό Θουκιδίδη. Παλιά είχε ασκήσει κριτική στην δυτική Ευρώπη από θέση "εθνικιστική." Υπήρξε υποψήφιος νομάρχης Λασηθίου Κρήτης υποστηριχθείς από την ΝΔ. Οι ρίζες του είναι στο Βραχάσι Λασηθίου όπου και συντάχθηκε με τους κατοίκους του όταν έκλεισαν την εθνική οδό Κρήτης διεκδικώντας να παραμείνει το ΒΡΑΧΑΣΙ κοινότητα και να μην ενταχθεί στο σχέδιο "ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ." Για ένα διάστημα υπήρξε εκδότης της εφημερίδας "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" της Θεσσαλονίκης{εκπρόσωπος του εκδότη} αλλά όχι σαν επιχειρηματίας ιδιοκτήτης. Ίδρυσε στην Θεσσαλονίκη όπου κατοικεί μια πολιτική κίνηση μ`ένα περίεργο όνομα νομίζω¨"πυρίκαυστος αρμονία" όπου και εξελέγη βουλευτής συνεργαζόμενος με τους ακροδεξιούς "ΑΝ.ΕΛ." Δηλώνει ότι ήταν καθηγητής σε πανεπιστήμιο του Παρισιού αλλά πολύ "φίλοι" του το αμφισβητούν. Πάντως έχει βαθιά πολιτική και νομική κατάρτιση, και γενικότερη παιδεία.
-----------------------------------------------------------------------------------
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΩΣΤΑ ΖΟΥΡΑΡΗ
--------------------------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------------------
"Αισθάνομαι υπουργός σε κυβέρνηση σε μια χώρα υπό κατοχή."

"Αισθάνομαι υπουργός σε κυβέρνηση σε μια χώρα υπό κατοχή, όπως ακριβώς ήταν ο 'Αρης Βελουχιώτης αρχηγός του μεγαλύτερου στρατού που απελευθέρωσε την Ελλάδα υπό κατοχή, όπως ήταν ο Σβώλος υπό κατοχή», δήλωσε ο υφυπουργός Παιδείας έρευνας και θρησκευάτων."
ΠΗΓΗ ΑΠΕ ΜΠΕ
------------------------------------------------------------------------------------
Προφανώς δεν είναι δηλώσεις αυτές δημόσιου άνδρα φίλε και φίλη αλλά προφανώς η Ελλάδα όπως καλώς γνωρίζετε είναι υπό την επιτροπεία των κρατών της ΕΕ και του ΔΝΤ.
Τώρα γιατί νομίζει ο ΖΟΥΡΑΡΗΣ ότι είναι ο ΑΡΗΣ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗΣ και όχι ο μέγας ΝΑΠΟΛΕΩΝ αφορά τον ίδιο. χαχα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου