Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016

ΟΛΟΙ ΟΙ "ΑΘΩΟΙ" ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ...ΧΩΜΑ
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΜΑΝΟΥΣΟΣ Γ. ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ
-------------------------------------------------------------------------
Κι αν έχασα τον δρόμο μου θα βρω
Είμαι αισιόδοξος και όσο
ζω αγωνίζομαι και ελπίζω.
--------------------------------------------------------
Μανούσος Γ. Δασκαλάκης
-------------------------------------------------------------------
ΓΡΑΜΜΑ ΣΕ ΦΙΛΟ
-------------------------------
Δεν διαφωνώ αγαπητέ φίλε για τον ρόλο της Χίλαρι Κλίντον στην εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ και τις δολοφονίες των λαών. Ότι¨
"Αιματοκύλησε την βόρειο Αφρική και την Μέση Ανατολή με την "Αραβική Άνοιξη" εγκαθιστώντας φασιστικά καθεστώτα σε Τυνησία και Αίγυπτο, και ενίσχυσε και ενεθάρρυνε το ISIS, καθώς επίσης στήριξε την φασιστική κυβέρνηση της Ουκρανίας, θέτοντας σε πυρηνικό κίνδυνο την ανθρωπότητα!!"
Αλλά δεν ψήφισαν οι κάτοικοι των κρατών που αναφέρεις. Ούτε ήταν αυτοί οι λόγοι που καταψηφίστηκε η ΧΙΛΑΡΥ ΚΛΙΝΤΟΝ. Αλλά η ανεργία και η ανασφάλεια των εργαζομένων και των μεσαίων στρωμάτων λόγω της αποβιομηχάνισης στις παλιές βιομηχανικές περιοχές εξαιτίας της μεταφοράς των επιχειρήσεων στην ΚΙΝΑ. Η μεγάλη κοινωνική αδικία να συσωρεύεται ο πλούτος στο 1% του πληθυσμού ώστε να νέμεται το 60% του ΑΕΠ της χώρας.Αλλά και λόγω του μεταναστευτικού προβλήματος γι`αυτό ο Ν.ΤΡΑΜΠ υποσχέθηκε να υποχρεώσει την κυβέρνηση του ΜΕΞΙΚΟ να ορθώσει τείχη με δικά της... έξοδα. Γενικότερα ήταν μια αντισυστημική ψήφος που δόθηκε σε κάποιον πάμπλουτο μεγαλοεπιχειρηματία με λαϊκίστικη ρητορική, υποψήφιο των συντηρητικών ρεπουμπλικάνων και δήθεν "εξωσυστημικό" εκπρόσωπο του βαθέως συστήματος. Όσο για την ΧΙΛΑΡΙ ΚΛΙΝΤΟΝ; "Ποιο σύστημα πεθαίνεις." Στην χθεσινοβραδυνή εκπομπή της "ΕΡΤ1" με τον Π. Χαρίτο στις 9-11-2016 ο δημοσιογράφος Πέτρος Παπακωσταντίνου μας πληροφόρησε ότι μόνο για κάθε ομιλία της η ΧΙΛΑΡΥ ΚΛΙΝΤΟΝ εισέπραττε 250.000 δολάρια από την διαβόητη τράπεζα "golman sacs" που κυβερνά από τα παρασκήνια τον πλανήτη. Εκτός του ότι είναι συνδεδεμένη {η ΧΙΛΑΡΙ} με τον τέως πρόεδρο Μπιλ Κλίντον και το "ίδρυμα του" που είναι αναμειγμένο σε σκάνδαλα. Αλλά και η ΧΙΛΑΡΥ υπήρξε γερουσιαστής και υπουργός των εξωτερικών μαζί με τον ΜΠΙΛ, μια εικοσαετία στην πολιτική ζωή των ΗΠΑ. Αν κατανόησα καλώς νομίζεις ότι δεν σέβομαι την ψήφο των πολιτών των ΗΠΑ επειδή ψήφισαν τον ΝΤΟΝΑΛΤ ΤΡΑΜΠ. Βεβαίως και τους σέβομαι αλλά αν ανατρέξεις στο όχι και τόσο μακρινό ιστορικό παρελθόν ο Γερμανικός λαός έδωσε ισχυρό προβάδισμα πρώτου κόμματος και στον ΑΔΟΛΦΟ ΧΙΤΛΕΡ { για ιστορικούς λόγους βεβαίως} αρχηγό των "εθνικού εργατικού σοσιαλιστικού κόμματος" "ΝΑΖΙ". Η ακροδεξιά μαύρη αντίδραση στο σύστημα τότε έφερε το αιματοκύλισμα της Ευρώπης. Δεν πρέπει να "αθωώνομαι" τις επιλογές των λαών. Όλοι οι αθώοι είναι στο ....χώμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου