Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016

ΜΕΓΑΛΑ ΚΕΡΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ
ΨΙΧΟΥΛΑ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΙΩΠΟΥΝ
-------------------------------------------------------------------------
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΑΝΟΥΣΟΣ Γ. ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ
---------------------------------------------------------------------------------
*Δανάη Μυλωνάκη
35 λεπτά ·
Όσο δανείζονταν, χρέωναν το λογαριασμό εκάστου και θα πρέπει να είμαστε εντελώς άσχετοι για να μην το καταλαβαίνουμε (κάθε φορά που έπαιρνα αύξηση αντί να χαίρομαι, μόνον που δεν έκλαιγα γιατί ήξερα πως θα την επέστρεφα πίσω με τόκους και επιτόκια).
---------------------------------------------------------------------------------
Δανάη Μυλωνάκη Τιμωρούνται τώρα και δικαίως γιατί όπως δεν συγχωρείται άγνοια νόμου έτσι δεν συγχωρείται και άγνοια της πραγματικότητας .... Θυμάμαι τι έσερναν οι διάφοροι στο Νίκο Γκαργκάνα όταν έκρουε τον κώδωνα του κινδύνου για την καλπάζουσα κατανάλωση ....
------------------------------------------------------------------------------------
Manousos Daskalakis Τα ίδια λέω κι εγώ σε φίλους μου δημοσίους υπαλλήλους. Ότι από τα δανεικά επωφελήθηκαν και οι ίδιοι από τις αυξήσεις και η αγορά εν γένει από το νόμισμα που κυκλοφόρησε.
----------------------------------------------------------------------------------
Δανάη Μυλωνάκη Από τα δανεικά βέβαια κυρίως επωφελήθηκαν οι Τράπεζες που έπαιρναν το Ευρώ με 1% από την ΕΚΤ, το δάνειζαν με 4-5% στο Κράτος και με τα υπέρογκα επιτόκια που ξέρετε στους ιδιώτες.
-----------------------------------------------------------------------------------
Manousos Daskalakis Αυτό σ;εμένα είναι γνωστό ότι οι ολιγάρχες κέρδισαν την μερίδα του λέοντος και φόρτωσαν τα χρέη στο σύνολο.
-----------------------------------------------------------------------------------
Manousos Daskalakis Αν αγοράσει-{"ε"} κάποιος ένα ακριβό ή μεσαίο αυτοκίνητο θα ωφεληθεί η χώρα που το παράγει. Εκτός εάν έχουμε ισορροπημένο ισοζύγιο εξαγωγών εισαγωγών. Όμως ουδείς ή σχεδόν ουδείς σε προσωπικό επίπεδο σκέπτεται τότε το συμφέρον του συνόλου.
----------------
*ΠΗΓΗ FB

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου