Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

Έντυπη Έκδοση
Ελευθεροτυπία, Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011
Φούσκα
elet@enet.gr Η κυβέρνηση του Κ. Σημίτη είχε δημιουργήσει στο αφελές πόπολο την εντύπωση, ότι επί της διακυβερνήσεώς του είχε δημιουργήσει την «ισχυρή Ελλάδα». Το διατυμπάνιζε ο ίδιος, σε όλους τους τόνους, για να δικαιολογήσει και την άφρονα σπατάλη των 50-60 δισ. (;) για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.
Ποτέ δεν ανακοινώθηκε πόσο κόστισαν στους Ελληνες φορολογουμένους, λες και οι κυβερνήσεις τα πλήρωσαν από το προσωπικό εισόδημα των μελών τους.

"Η ισχυρή Ελλάδα", όμως, ήταν μια φούσκα, μια χειροβομβίδα που έσκασε στα χέρια του Καραμανλή του β'. Πριν προλάβει να την απασφαλίσει εγκαίρως. Τη σκασμένη χειροβομβίδα την πήραν στα χέρια τους πανευτυχείς ο "Γιωργάκης" και η παρέα του, διψασμένοι για αίμα έξι χρόνια εκτός εξουσίας. Μόλις είδαν τη χειροβομβίδα έτοιμη να εκραγεί στα χέρια τους, έντρομοι την πέταξαν με δύναμη μακριά τους. Την αμόλησαν στο σώμα του ελληνικού λαού και τον διέλυσαν.

Στον πανικό τους νόμιζαν ότι θα έμεναν αλώβητοι. Μαζί με τους Ελληνες που φυτοζωούν, θα πνιγεί και η παρούσα κυβέρνηση στα τάρταρα της ιστορίας».

Μανούσος Γ. Δασκαλάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου