Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΕΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΜΑΝΟΥΣΟΣ Γ.ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ

Επί τέλους βγήκε καπνός. Ορίσθηκε νέος «Πάπας» από το κομματικό ιερατείο του Ελληνικού μονολιθικού δικομματισμού, με τσόντα τον Καρατζαφέρη του «ΛΑΟΣ» και το «ΔΗΣΥ» της Ντόρας. Είναι ο πρώην διοικητής της τράπεζας της Ελλάδας επί Κ. Σημίτη Λουκάς Παπαδήμος, και πρώην αντιπρόεδρος της ΕΚΤ μέχρι το 2010. Σύμφωνα με το βιογραφικό του υπήρξε καθηγητής πανεπιστημίου στις ΗΠΑ και σύμβουλος στην Αμερικάνικη ομοσπονδιακή τράπεζα fed. Αναδημοσιεύουμε από το blog «Λόγιος Ερμής».

"Ένα απίστευτο παιχνίδι της διαπλοκής και των εγχώριων τραπεζιτών για να ελέγξουν την χώρα και να αποτρέψουν την κρατικοποίηση των τραπεζών τους, είναι καθαρά η υπόθεση της υποψηφιότητας Λ.Παπαδήμου για την πρωθυπουργία της χώρας.



Ζούμε ένα πραγματικό μιντιακό πραξικόπημα!

Όλα τα κανάλια και τα φερέφωνα της διαπλοκής κλαίνε και τσιρίζουν εκκωφαντικά μόλις έγινε γνωστό ότι επόμενος πρωθυπουργός θα είναι ο μέχρι σήμερα πρόεδρος της Βουλής κ.Φίλιππος Πετσάλνικος.

Σε λίγο μάλιστα , ετοιμάζονται να στήσουν λαϊκά δικαστήρια για να αποδώσουν ευθύνες για το γεγονός , ότι δεν γίνετε πρωθυπουργός ο αγαπημένος του Κ.Σημίτη , ο άνθρωπος που εμπλέκεται (έστω και με την αδράνεια του) στα greek statistics , στο σκάνδαλο Goldman Sachs , στη απίστευτη απάτη του χρηματιστηρίου κλπ ο κ.Λουκάς Παπαδήμος .

Θέλουν να μας τον εμφανίσουν ως σωτήρα για τον τόπο.(logia-starata)

"Το έργο είναι στημένο. Οι τραπεζίτες και οι παγκοσμιοποιητές θέλουν να επιβάλουν τον Λουκά Παπαδήμο και στα δύο κόμματα εξουσίας την στιγμή που τα φερέφωνα τους δίνουν σκληρή μάχη εξουσίας.»

Οι τραπεζίτες υπερασπίζονται το νεοφιλελευθερισμό, που άφησε ασύδοτο το κεφάλαιο να εκμεταλλεύεται ασύστολα τους εργαζόμενους στην Ελλάδα στην Ευρώπη στον ανεπτυγμένο και στον υποανάπτυκτο κόσμο. Ένας τρίτος κόσμος υπάρχει στην καρδιά του πρώτου κόσμου.

Το θέμα είναι τι κάνουν οι εργαζόμενοι και τα μικρομεσαία στρώματα του πληθυσμού.

Θα αφήσουν να τους αφαιρέσουν τα δικαιώματα τους χωρίς αντίσταση;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου