Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΤΡΙΚ ΤΟ ΠΡΩΤΟΓΕΝΕΣ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ
ΜΑΝΟΥΣΟΣ Γ. ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ
Με λογιστικά τρικ και με συμπαιγνία των υπηρεσιών της "ΓΙΟΥΡΟΣΤΑΤ" βγήκε το πρωτογενές πλεόνασμα της κυβέρνησης. Η Ελλάδα για άλλη μια φορά γίνεται καταγέλαστη στον εξωτερικό ακόμη κι από τον σοβαρό συντηρητικό τύπο χάριν στο λογιστικό τρικ της Ελληνικής κυβέρνησης προκειμένου να διατηρηθεί στην εξουσία. Η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ που κυβερνά την Ευρώπη συναίνεσε, και αφίχθη προ ημερών αυτοπροσώπως στην Ελλάδα για να στηρίξει εν όψει των εκλογών τον συντηρητικό ομοϊδεάτη της πρωθυπουργό Σαμαρά.
Η κυβέρνηση Σαμαρά Βενιζέλου αφαίρεσε από τον κρατικό προϋπολογισμό με την συναίνεση της "γιουροστάτ" τα 16 δις τα οποία χορήγησε ως στήριξη στις τράπεζες.Έτσι τα 16 δις πρωτογενές έλλειμμα ως δια μαγείας μεταμορφώθηκαν σε πρωτογενές πλεόνασμα.
Ας μην αναφερθούμε για μια Ελλάδα που κείτεται πάνω σε ανθρώπινα συντρίμμια.
ΧΑΡΙΣΜΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΕΣ ΜΕΤΟΧΕΣ
Εν τω μεταξύ με το πολυνομοσχέδιο της τρόικα χαρίστηκε η "γιουρομπανκ" στο μεγάλο κεφάλαιο Ελληνικό και ξένο. Πως; Το Ελληνικό δημόσιο αγόρασε τις μετοχές 1,50 ερώ και τις ξεπουλά τώρα με 0.30 λεπτά. Αιδώς Αργείοι. Γιατί δεν σέβεστε τους κόπους των αγρίως φορολογουμένων πολιτών;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου