Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015

Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ
ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΝΟΥΣΗ
ΜΑΝΟΥΣΟΣ Γ. ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ
O πρώην υπουργός "ΠΡΟ.ΠΟ" Γιάννης Πανούσης πριν προσέλθει στην εισαγγελία και αποδειχθούν βάσιμες οι καταγγελίες του έδωσε αρκετή δημοσιότητα στο θέμα του.
Τα συγκροτήματα τύπου του έδωσαν μεγάλη δημοσιότητα κοινώς το "φούσκωσαν" για να είναι ευπώλητο ώστε να υπάρχει από τα πρώτα θέματα στα δελτία των 8,00 μ.μ σχεδόν μια εβδομάδα.
Ο δημοσιογράφος Γιάννης Πρετεντέρης το είχε αναδείξει ως μοναδικό θέμα στην εκπομπή του "Ανατροπή" στο "mega."
Συμπέρασμα¨ Η κάθε πλευρά έχει τους δικούς της λόγους να το συντηρεί.
Ο κ. Πανούσης πιθανόν να θέλει να πλήξει την κυβέρνηση διότι δεν επανήλθε στο υπουργείο αλλά και ορισμένα μεγαλοστελέχη του ΣΥΡΙΖΑ διότι τον θεωρούσαν "πολύ δεξιό" για τα μέτρα τους.
Αυτό είτε συμφωνούμε είτε όχι είναι ίδιον της ανθρώπινης φύσης.
"Τίποτα το ανθρώπινο δεν μου είναι ξένο." Καρλ Μαρξ
Εκείνα που λέγονται ότι ο κ. Πανούσης το κάνει¨ "για να διαφημίσει το αστυνομικό μυθιστόρημα που θα εκδώσει" τα θεωρώ πολύ ταπεινά κίνητρα για το επίπεδο του κ. Πανούση και δεν τα υιοθετώ.
Τα συγκροτήματα τύπου της ολιγαρχίας το σήκωσαν για δύο λόγους.
Για να προξενήσουν φθορά στην κυβέρνηση και να την καταστήσουν υπάκουη προς τα συμφέροντα τους.
Για να συνεχίσουν σύμφωνα με την πάγια τακτική τους τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης από τα καυτά καθημερινά της προβλήματα που επιφέρει η χρεοκοπία της χώρας και οι επιταγές του 3ου μνημονίου.
Η κυβέρνηση βεβαίως κρατάει ουδέτερη στάση και αφήνει την δικαιοσύνη να διερευνήσει και να αποφασίσει σύμφωνα με τους κανόνες του δικαίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου