Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015

ΟΠΟΙΟΙ ΣΠΕΡΝΟΥΝ ΘΥΕΛΛΕΣ...
ΜΑΝΟΥΣΟΣ Γ. ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ
Ο Πρόεδρος της Γαλλίας Φρ. Ολάντ δήλωσε¨στο πρώην βασιλικό μεγαλοπρεπές των Βερσαλιών μέγαρο, ενώπιον γερουσίας και βουλής αλλά και λουσμένος από τα φλας των τηλεοπτικών καμερών σε παγκόσμια ώτα ακουόντων ότι¨" η Γαλλία θα συνεχίσει τους βομβαρδισμούς στην Συρία και στο Ιράκ σε συμμαχία με τις ΗΠΑ μέχρι να εξαλειφθούν οι τζιχαντιστές."
Παριστάνει ο κ. Φρ. Ολάντ που είναι και "σοσιαλιστής" πως δεν γνωρίζει ότι στα υποβαθμισμένα προάστια του Παρισιού, των Βρυξελλών, του Λονδίνου, του Βερολίνου και άλλων μεγαλουπόλεων υπάρχει βραδυφλεγές υλικό άνεργων μεταναστών, νεαρών σε ηλικία, πολύ φανατισμένο και εκπαιδευμένο κατάλληλα στην Συρία, ή στο Ιράκ ζωσμένο εκρηκτικές ύλες, και έτοιμο να εκραγεί τραβώντας μαζί του στον... ουράνιο Αλλάχ, αθώες ζωντανές ψυχές.
Υπάρχουν άραγε "αθώοι" σαν τους αμνούς σ`αυτόν τον κόσμο;
Ποιοι προκάλεσαν το μακελιό στο Παρίσι;
Παιδιά μεταναστών τύποις Ευρωπαίοι πολίτες.
Τυφλωμένοι είναι οι Αφρικανοί και οι Ασιάτες νέοι από την προπαγάνδα του {ιερού πολέμου-τζιχάντ} και από το μίσος, την φτώχεια, την ανεργία, και ανέχεια, την απελπισία, από τις κοινωνίες που δεν τους προσφέρουν εργασία αλλά ρατσιστικά τους φτύνουν,και τους γυρνούν περιφρονητικά την πλάτη.
Μερικοί προτιμούν να πεθάνουν νεότατοι σχεδόν παιδιά παρά να ζήσουν μια χαμοζωή που την σκεπάζει το φως του ήλιου.
Πρώτα οι Ευρωπαίοι κατάκτησαν τον δρόμο του μεταξιού.
Μετά τον δρόμο των μπαχαρικών.
Τον δρόμο του εμπορίου Αφρικανών σκλάβων και των αποικιών.
Ύστερα ήρθε η σειρά να κατακτήσουν τον δρόμο των πετρελαιοπηγών.
Άνοιξαν τον ασκό του Αιόλου σε¨
Αφγανιστάν, Ιράκ, Συρία.
Οι μεγάλες δυτικές δυνάμεις συνεχώς, με τις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις τους, και οι πολυεθνικές των καπιταλιστών με την δίψα και βουλιμία τους για περισσότερα κέρδη σπέρνουν στο δρόμο τους θύελλες, και θερίζουν καταιγίδες.
Όσο θα υπάρχει ο παραλογισμός της διεθνούς των καπιταλιστών
τόσο θα έχουν απέναντι τους την απελπισμένη "τρίτη" και "τέταρτη" σύγχρονη τάξη έτοιμη για όλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου