Τρίτη 2 Απριλίου 2013


  • ΤΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ Η ΔΡΑΧΜΗ
    ΜΑΝΟΥΣΟΣ Γ. ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ
    Η Ν.Δ κατηγορεί το ΣΥΡΙΖΑ ότι¨" είναι το κόμμα της δραχμής." Τελευταία διαβάζω και ακούω, πολλούς και από διάφορους πολιτικούς χώρους ή ανένταχτους να λένε ότι με αυτό που συνέβη στη Κύπρο αρχίζει το ξήλωμα του πουλόβερ του εγχειρήματος του ευρώ. Αλήθεια το νόμισμα έχει σημασία ή πολιτική που ακολουθείται, και η θέση μιας χώρας στον διεθνή καταμερισμό εργασίας;

  • ΘΑ ΔΕΧΤΕΙ ΤΟ "ΧΑΡΑΤΣΙ" "Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ;"
    ΜΑΝΟΥΣΟΣ Γ. ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ
    Σύμφωνα με τα δελτία ειδήσεων θα υπάρξει συμβιβασμός της τρικομματικής κυβέρνησης στο θέμα του "χαρατσιού" μέσω της ΔΕΗ Δηλαδή θα μειώσει τον φόρο ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ κατά 10%- 15% προκειμένου να τον αποδεχθεί η ΔΗΜΑΡ "Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ"όπως αυτοαποκαλείται που έχει δηλώσει ότι¨ "δεν δέχεται νέους φόρους," Δεδομένου ότι το μέτρο αυτό είναι κοινωνικά άδικο και δεν στηρίζεται στο εισόδημα του κατόχου, πλήττει τα φτωχότερα λαϊκά στρώματα και έχει ξεσηκώσει έντονες αντιδράσεις.
    Αν συμφωνήσει σε αυτό το άδικο μέτρο η ΔΗΜΑΡ μεταξύ όλων των άλλων στα οποία έχει συναινέσει πως θα αντικρίσει τους πολίτες που την ψηφίζουν "η αριστερά της ευθύνης;"

    ΚΡΑΤΟΣ ΡΟΥΣΦΕΤΙΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ
    Στην απογραφή των συνταξιούχων βρέθηκαν σχεδόν 50.000 παράνομες συντάξεις με αποτέλεσμα το δημόσιο σε εποχές δυσπραγίας να έχει αιμορραγία περίπου 450.000 ευρώ ετησίως. Και έπεται συνέχεια στους ελέγχους από τις υπηρεσίες.
    Αυτό το κράτος οργάνωσε ο δικομματισμός στα 40 χρόνια της μεταπολίτευσης. "ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ" είχε δηλώσει ο Σημίτης ενώ ως πρωθυπουργός είχε τεράστιες ευθύνες που δεν την άλλαξε.Αναξιοκρατία πελατειακές σχέσεις διαφθορά και διαπλοκή μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων με το δημόσιο κορβανά. Δεν φθάσαμε τυχαία σε αυτή τη κατάσταση.Το κλίμα αυτό του ωχαδερφισμού και ο καθένας και πάνω του κυριαρχούσε και στον λαό για 40 σχεδόν χρόνια.Περιμένοντας από τους άλλους να" "βγάλουν το φίδι από τη τρύπα." Ο θρασύτατος ΠΑΓΚΑΛΟΣ ενοχοποιώντας τους πάντες είπε τη βλακεία εκείνη που έγινε διάσημη. "Μαζί τα φάγαμε." Παρτον στο γάμο σου να σου πει και του χρόνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου