Τρίτη 9 Απριλίου 2013


ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΗΡΘΑΝ ΟΙ ΝΑΖΙ "ΚΑΙ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ."
ΜΑΝΟΥΣΟΣ Γ. ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ
"Μια ημέρα ήρθαν
και πήραν τους μετανάστες
και δεν είπα τίποτα
γιατί δεν ήμουν μετανάστης.
Μια ημέρα πήραν
τους καθολικούς και δεν είπα τίποτα,
γιατί δεν ήμουν καθολικός.
Μια ημέρα συνέλαβαν τους Εβραίους
και δεν είπα τίποτα γιατί δεν ήμουν Εβραίος.
Μια ημέρα ήρθαν και πήραν
τους κομμουνιστές,
και δεν μίλησα γιατί δεν
ήμουν κομμουνιστής.
Μια ημέρα ήρθαν και συνέλαβαν
και εμένα, και μετάνιωσα που
δεν φώναξα με όλη τη δύναμη
των πνευμόνων μου ότι όλοι
έχουν δικαίωμα να είναι ελεύθεροι."
ΜΙΝΓΚΟΥΣ ΝΕΓΡΟΣ ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΤΗΣ ΤΖΑΖ

Οι ιδεολογικά συγγενείς, και αδέλφια της "Χ.Α" είναι οι "ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ -ΕΡΓΑΤΙΚΟΙ" Ναζί του Α.Χίτλερ που αιματοκύλησε την ανθρωπότητα. Πρώτα ξαδέλφια είναι τα φάσκιον {φασίστες} του Μπενίτο Μουσολίνι που νικήθηκε στην Αλβανία από τους "ήρωες που πολέμησαν σαν Έλληνες."
Οι άλλοι τεθλιμμένοι συγγενείς είναι το στρατοκρατικό καθεστώς της Ιαπωνίας του β? παγκοσμίου πολέμου, ο καουντίλιο της Ισπανίας Χεναράλ Φρανσίσκο Φράνκο κ.λ.π
Στην Ελλάδα οι συγγενείς εξ αίματος είναι η δικτατορία Μεταξά του 1936 -40 και οι συνεργάτες των Γερμανών στη κατοχή.Οι μετέπειτα συγγενείς τους ιδεολογικά, είναι η δικτατορία Παπαδόπουλου -Ιωαννίδη που χώρισε την Κύπρο στα δύο, εις όφελος των Τούρκων. Την ιστορία του ακροδεξιού εξτρεμισμού οφείλουν να την γνωρίζουν οι νέες γενιές που είναι μακριά τους ο β? παγκόσμιος πόλεμος. Ο ΕΛΛΗΝΙΣΤΉΣ ΙΣΤΟΡΙΚΌΣ ΜΑΡΚ ΜΑΖΆΟΥΕΡ ΕΙΠΕ ΌΤΙ¨ "ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΌ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΛΘΟΝ." Αρκεί βεβαίως οι νέοι να είναι ιστορικά παιπεδευμένοι και να το γνωρίζουν. "Όταν η ιστορία επαναλαμβάνεται παίρνει τη μορφή φάρσας." είχε αποφανθεί ο μεγάλος Καρλ Μαρξ.
Ασφαλώς η κρίση είναι η αιτία και τα αδιέξοδα του συστήματος που αυτή επιφέρει. Όταν δεν μπορεί να ενσωματώσει τις νέες γενιές, και ομάδες από τους παλαιότερους σπρώχνονται στο περιθώριο,τους στέλνει από αγανάκτηση στα προσωπικά τους αδιέξοδα, στις σειρήνες ενός ψεύτικα δομημένου "αντισυστημικού κόμματος." Στην πραγματικότητα είναι κόμμα φύλακας του συστήματος.Όταν βγάζει τη μάσκα εργάζεται για λογαριασμό του και τα συμφέροντα του μεγάλου κεφαλαίου.Μη λησμονούμε ότι όλη η βαριά βιομηχανία της Γερμανίας συμμάχησε με τον ναζισμό του ΧΙΤΛΕΡ κι ότι ο ΚΡΟΥΠ δικάστηκε για εγκλήματα πολέμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου