Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΣΧΟΛΙΑ
ΜΑΝΟΥΣΟΣ Γ. ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ 
Ο Γ.Α.Π ΚΙ ΑΝ ΕΓΕΡΑΣΕ
Γιατί έκανε νέο κόμμα ο Παπανδρέου Γ.Α.Π; Δεν τον έφτασε που καλοπληρώθηκε από διάφορα πανεπιστημιακά ιδρύματα των Η.Π.Α για να μιλήσει υπό μορφή καλοπληρωμένων διαλέξεων που συνήθως είναι προνόμια των πρώην Αμερικανών προέδρων για τις πολύ "εύστοχες ενέργειες του" να οδηγήσει την Ελλάδα στο Δ.Ν.Τ στην Ε.Κ.Τ και στους εταίρους δανειστές την γνωστή τρόικα και την φτωχοποίηση των περισσότερων Ελλήνων πλην μεγαλομεσαίων και ολιγαρχίας; Αυτό δείχνει και τα κονέ του με το Αμερικάνικο κατεστημένο αυτός ο περίεργος πατροκτόνος"σοσιαλιστής"!!! Έκανε κόμμα για ένα πείσμα και το καπρίτσιο του;Για να διαιωνίσει τα πολιτικά τζάκια που κυριαρχούν από το 1821 στην πολιτική ζωή του τόπου; Μήπως για να αφήσει διαδόχους τα τέκνα του να μη μείνει ακυβέρνητο το γκουβέρνο; Βλάπτουν όλοι το ίδιο την Ελλάδα.
"Τιμή σ`εκείνους που όρισαν να φυλάγουν Θερμοπύλες. Ποτέ από το χρέος μη κινούντες."Είπε ο ποιητής. Ο Γ.Α.Π μάλλον ότι θα μείνει στην ιστορία ως ο πιο μικρόνοος Έλληνας πρωθυπουργός όπως έμεινε στην Αμερική ο Τζορτζ Μπους ο β/ που χαρακτηρίστηκε από τον Αμερικάνικο και διεθνή τύπο "ο πιο βλάκας και θρησκόληπτος πρόεδρος των Η.Π.Α.
"ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ" Ο Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ
Ο έκπτωτος περιφερειάρχης Π. Ψωμιάδης έβγαλε ανακοίνωση ότι δεν θα συμμετάσχει στις εκλογές το νεοπαγές κόμμα του για¨ "το συμφέρον της πατρίδας."
Ένας λαϊκιστής ακροδεξιός λοιπόν λιγότερος από τον δημόσιο βίο και δεν θα μας λείψει καθόλου.Η Ν.Δ έχει μαζί της τον ΑΔΩΝΙ ΓΕΩΡΓΙΆΔΗ και τον ανανήψαντα ΜΑΚΗ ΒΟΡΙΔΗ της πρώην ΕΠΕΝ. Χρειάζεται και γιαλαντζί απομιμήσεις;
ΑΠΑΝΘΡΩΠΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ
Να σηκωθούν εκείνοι οι πολίτες που κάθονται τώρα στον καναπέ.Είναι καθήκον των πολιτών που είναι απελπισμένοι από την πολιτική κατάσταση να γίνουν ενεργοί πολίτες.Να προσέλθουν στις κάλπες αν θέλουν να αλλάξουν οι καταστάσεις και να βελτιωθεί το επίπεδο της ζωής τους με κοινωνική δικαιοσύνη.
Γράφει ο Γ.Μ στην ιστοσελίδα TVXS:
"Και όμως, {οι δειλοί}αντί να σωπάσουν ή εν τοιαύτη περιπτώσει να αντιπαρατεθούν ως έλλογα όντα, επέλεξαν να βάλουν το κεφάλι κάτω και τα πόδια πάνω, να κάνουν τη λογική παραλογισμό και να προσπαθήσουν να φοβίσουν εκείνους που δεν αρέσκονταν να κάθονται μια ζωή στον καναπέ, αλλά και τους άλλους, που είδαν τη ζωή τους να χάνεται -για μια ακόμη φορά- στις, γερμανικής έμπνευσης, λουθηρανές και απάνθρωπες πολιτικές. Γιατί οι εκτελεστές αυτών των πολιτικών είναι οι σταθεροί υπερασπιστές της απολυταρχικής και μεσσιανικής ευταξίας που εδώ και δεκαετίες σπέρνουν σκοτάδι και μοιράζουν φόβο."
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΡΚΟΒΙΤΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου