Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΜΑΝΟΥΣΟΣ Γ.ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ
Σήκωσε τις μπάρες της Εθνικής οδού και αυτοκατατάργησε τα διόδια, ο ηθοποιός και νυν Δήμαρχος Στυλίδας, Απόστολος Γκλέτσος και άνοιξε τον παράδρομο στην περιοχή της Πελασγίας του δήμου Στυλίδας του νομού Φθιώτιδος . Οι κατασκευαστικές εταιρείες επέβαλαν διόδια ,στους αγρότες της περιοχής οι οποίοι δεν είχαν άλλο δρόμο ,όπως είχε υποχρέωση το κράτος , προκειμένου να πηγαίνουν στα χωράφια τους. Μέγα ντροπή για το ανάλγητο κράτος, το οποίο έχει μυωπία όσον αφορά τις υποχρεώσεις του, προς τους φτωχούς και υπερβολικό φως για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα των μεγαλοκατασκευαστικών εταιρειών. Τελικά οι κάτοικοι της Πελασγίας θα πάρουν 1.000 κάρτες ελευθέρας όπως και πέρυσι, μέχρι το κράτος να κατασκευάσει παράλληλο δρόμο όπως έχει υποχρέωση. Δόθηκε υπερβολική δημοσιότητα στο γεγονός επειδή ο Γκλέτσος, είναι γνωστός ηθοποιός παρά στην ουσία του, η οποία είναι η συνεχής αύξηση των διοδίων. Για να πάτε από την Αθήνα στην Θεσσαλονίκη και να επιστρέψετε θα πρέπει να καταβάλλετε διόδια κάπου 47 ευρώ, εκτός του συνεχώς αυξανόμενο κόστος των καυσίμων. Το κράτος τα έχει παραχωρήσει όλα στους ιδιώτες, και παριστάνει το ανίκανο να κατασκευάσει και να συντηρεί ένα δρόμο. Ο δικομματισμός ο οποίος έχει υιοθετήσει τον νεοφιλελευθερισμό, έχει μετατρέψει τους πολίτες σε δουλοπάροικους των πολυεθνικών και μεγάλων Ελληνικών εταιρειών. Και οι ίδιοι οι πολιτικοί μοιάζουν με καλοπληρωμένους μεγαλοδιευθυντές των συμφερόντων της ολιγαρχίας.
Να μη λησμονήσουμε να αναφέρουμε, και τον πρώην δήμαρχο Ελληνικού Γιώργο Κορτζίδ, όπου με τον αγώνα του, έριξε τους φράχτες στις παραλίες της περιοχής του για να κάνουν ελεύθερα μπάνιο οι λουόμενοι. Οι δήμαρχοι με τα δημοτικά συμβούλια τους, οι οποίοι μπαίνουν μπροστά για να υπερασπιστούν του πολλούς , και ταπεινούς είναι παραδείγματα δημάρχων για μίμηση. Μίας εξουσίας κοντά στον πολίτη με λαϊκές ευαισθησίες, που αντιστέκεται , στην μελαγχολία που φέρνει η κρίση του νεοφιλελεύθερου καπιταλισμού. Εντωμεταξύ πρέπει να επαγρυπνούμε και στην Κρήτη για το κοστούμι που θα μας ετοιμάσουν, όταν δεήσουν να διαπλατύνουν την εθνική οδό Κρήτης. Αδιάφορο αν το ετοιμάσουν οι παρόντες σοσιαλφιλελεύθεροι «λη-στές» ή οι γνήσιοι νεοφιλελεύθεροι «λη-στές».
ΣΕ ΑΝΟΔΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΑ ΝΤΟΡΑΣ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ»
Τελικά προσχώρησε και ο βουλευτής Ηλείας Γιώργος Κοντογιάννης στο κόμμα της Ντόρας . Μαζί με τον Λευτέρη Αυγενάκη σχημάτισαν τετράδα.. Σύμφωνα με μυστικές δικές μου δημοσκοπήσεις που δεν επιδέχονται ουδεμίας αμφισβήτησης ,για την εγκυρότητα τους, το κόμμα της Ντόρας, «Δημοκρατική συμμαχία» θα λάβει το 50 συν 1% στις ερχόμενες εκλογές. Τότε σε κλίμα ευφορίας η Ντόρα θα δώσει την προεδρία της Δημοκρατίας στον αειθαλή πρόεδρο Κ. Μητσοτάκη, το υπουργείο των εξωτερικών στην Αλεξάνδρα, όπου θα παραιτηθεί από την φιλανθρωπική οργάνωση “action aid”. Το υπουργείο εσωτερικών θα το πάρει ο υιός της Ντόρας, ο Κώστας Μπακογιάννης ,νυν δήμαρχος Ευρυτανίας. Το υπουργείο περιβάλλοντος θα δοθεί στον Κυριάκο Μητσοτάκη , ο οποίος αποκτά εμπειρίες ως τομεάρχης περιβάλλοντος της Ν.Δ. Η κόρη τα Ντόρας Αλεξία θα αναλάβει το υπουργείο πολιτισμού λόγω προηγούμενη εμπειρίας της μητέρας της. Στον πρώην βουλευτή και δημοσιογράφο Στέλιο Νικηφοράκη θα δοθεί άδεια καναλιού πανελλαδικής εμβέλειας όπου θα παρουσιάζει η κ. Μαρίκα Μητσοτάκη συνταγές μαγειρικής από την πατροπαράδοτη Κρητική κουζίνα αλλά «Τζορτζ mπους» του πρεσβύτερου. Αν πιστεύετε ότι σας λέω ψέματα να μην ξαναφάω καλιτσουνάκια με μέλι, και καρύδια από τις συνταγές της κ. Μαρίκας. Βεβαίως δεν θα μείνω και του λόγου μου παραπονούμενος .Θα αναλάβω εκπρόσωπος τύπου . Πεταλωτής στην θέση του Πεταλωτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου