Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

KEΡΔΟΣΚΟΠΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΑΙΔΩ ΟΙ ΟΜΙΛΟΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ
ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΜΑΝΟΥΣΟΣ Γ. ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ

Εμπάργκο {αποκλεισμό }στην εξαγωγή πετρελαίου κήρυξε η Αμερική {Η.Π.Α} στο ΙΡΑΝ και την ακολούθησε σαν το σκυλάκι της, και η Ευρώπη. Από την μια τα συμφέροντα των Δυτικών ιμπεριαλιστών και από την άλλη των φανατικών μουλάδων για γεωπολιτικούς και γεωστρατηγικούς λόγους, συγκρούονται. Κι όταν μαλώνουν τα βουβάλια στο λιβάδι, την πληρώνουν τα βατράχια. «Δεν έχασαν την ευκαιρία οι πέντε οικογένειες που διαφεντεύουν την ελλάδα είπε σε τηλεοπτική εκπομπή ο καθηγητής του πολυτεχνείου Κρήτης Αντ.Φώσκολος διαθέτοντας και τους ομίλους δυίλισης πετρελαίου να ανεβάσουν αδικαιολόγητα τις τιμές. Αδικαιολόγητα διότι η Ελλάδα ζήτησε προθεσμία από την Ε.Ε και πήρε παράταση μέχρι τον Ιούλιο να εισάγει από το ΙΡΑΝ πετρέλαιο. Το πετρέλαιο του Ιράν θα αντικατασταθεί μέχρι τότε με το πετρέλαιο, από την Σαουδική Αραβία. Γιατί η κυβέρνηση δεν ελέγχει τα διυλιστήρια για την αύξηση; Φοβάται μήπως τους διακόψει το φαγοπότι εις βάρος του λαού; Ο καθηγητής Α. Φώσκολος ανέφερε ότι στον Καναδά η αμόλυβδη έχει 80 λεπτά και πάλι ο κόσμος διαμαρτύρεται. Στην Ελλάδα ο Πάγκαλος μας έχει γεμίσει ενοχές ότι¨ «μαζί τα φάγαμε» και δεχόμαστε σχεδόν αδιαμαρτύρητα, μαζοχιστικά ακόμη και τα πιο ακραία μέτρα. Σε λίγο οι "κυβερνοτσολιάδες" μαζί με τους συντηρητικούς Γερμανούς της Μέρκελ θα μας ζητήσουν όπως στην κατοχή να σκάβουμε το λάκκο μας πριν μας εκτελέσουν. Αυτή την φορά οικονομικά.

Γιατί καθυστερούν οι γεωτρήσεις στην Κρήτη.

Ο καθηγητής στο τμήμα ορυκτών πόρων του Πολυτεχνείου Κρήτης Αντώνιος Φώσκολος, αναρωτήθηκε σε τοπική τηλεοπτική εκπομπή γιατί δεν έδωσε η κυβέρνηση άδεια στις Αμερικανοϊσραϊλίτικες ή Ρωσικές εταιρείες να τρυπήσουν νότια της Κρήτης; Το έχει δηλώσει επανειλημμένως δημόσια ο καθηγητής ότι θα ξεπληρώναμε το δημόσιο χρέος της χώρας με την άντληση του ελληνικού πετρελαίου, σε βάθος χρόνου αλλά ποιος τον ακούει; Πως η μικρή Κύπρος τα κατάφερε και η δυστυχής Ελλάδα φέρεται σαν φοβισμένη κακομοίρα ; Ου να μου χαθείτε ανεύθυνοι άρχοντες .

ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΑΝ;

Ο υποψήφιος για την αρχηγία του κόμματος του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Χρυσοχοϊδης δήλωσε σήμερα στα μέσα, ότι αυτός είχε υπό την ευθύνη του το υπουργείο προστασίας του πολίτη, και δεν γνώριζε ούτε ανακατεύτηκε στο μνημόνιο. Η νέα υποψήφια αρχηγός, τότε υπουργός οικονομίας και διακεκριμένη καθηγήτρια οικονομικών Λούκα Κατσέλη δήλωσε ότι πρόλαβε μονάχα επί τρίωρον να διαβάσει το μνημόνιο. Τώρα που μας αλυσόδεσαν και έκλεψαν το μέλλον των νέων γενεών μετανόησαν και ζητούν από τον λαό συγχώρεση για να μας κυβερνήσουν ξανά.

Ο έτερος υποψήφιος Ανδρέας Λοβέρδος δηλώνει προς την Ν.Δ ότι θ γίνει μακελειό αν κάποιος πειράξει τον Γ.Α.Π .Θέλει ο ίδιος σε σύντομο χρόνο να τον αποτελειώσει.

Τον ατάλαντο θίασο αυτού του θεάτρου σκιών θα τον εμπιστευθούμε ξανά;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου