Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014

Ο ΛΑΟΣ ΝΙΚΗΣΕ
Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ ΚΥΡΙΑΡΧΗ
ΜΑΝΟΥΣΟΣ Γ. ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ
Οι εκλογές για την ευρωβουλή έλαβαν τέλος. Ο Ευρωπαϊκός λαός "νίκησε" και απλά δεν "αποφάσισε." Ποιος τον υπολογίζει; Για το θεαθήναι γίνονται οι εκλογές.Οι πολυεθνικές κυριαρχούν πλέον στον κόσμο της "παγκοσμιοποίησης." Τα mall`s, η mosantos, οι φαρμακευτικές, οι πολεμικές βιομηχανίες, οι τράπεζες, ο χρηματοπιστωτικός τομέας με τον καπιταλισμό των χρηματοοικονομικών "παραγώγων" και την στοιχημάτων, τον αποκαλούμενο από τα κοινωνικά κινήματα και "καζινοκαπιταλισμό."
Σε αυτήν την αδιαφανή και γραφειοκρατική Ευρώπη στην δήθεν "ενωμένη Ευρώπη" προτείνω να καταργηθεί εντελώς η κοινωνική ασφάλιση και το κράτος πρόνοιας. Να πέσουν οι μισθοί τόσο όσο να εξομοιωθούν με τα 20 δολάρια τον μήνα, μισθό που δίνουν οι πολυεθνικές στους εργαζόμενους στο Μπάγκλα Ντες στην Κίνα, και στην Ινδία.Να καθιερωθεί επισήμως η δουλεία. Να υιοθετήσουν οι εργοδότες τους σκλάβους τους οποίους θα ταϊζουν και θα είναι υπεύθυνοι για την ζωή και την ασφάλεια τους. Εγώ προσωπικά ως Ευρωπαίος πολίτης παιδί του διαφωτισμού και της Γαλλικής επανάστασης, πιστεύω και προτείνω να υιοθετηθούν πάραυτα τα μέτρα αυτά για να γίνει η Ευρώπη ανταγωνιστική.
Υ.Γ Τις σκέψεις μου αυτές θα τις διαβιβάσω στους αρχηγούς κρατών και κυβερνήσεων της Ευρώπης με την βάσιμη ελπίδα ότι θα γίνουν αποδεκτές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου