Τρίτη 17 Ιουνίου 2014

ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ
ΜΑΝΟΥΣΟΣ Γ.ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ
Μετά την εκλογική μείωση της Ν.Δ καθώς και του ΠΑΣΟΚ που εξελίχθηκε σε "ΕΛΙΑ" αλλά δεν έπεισε τους ψηφοφόρους άρχισε το μετεκλογικό λίφτιγκ της κυβέρνησης.Ανασχημάτισε και απομάκρυνε υπουργούς."Παραίτησε" τον Γ.Γ εσόδων Χάρη Θεοχάρη δίνοντας τον στο κοινό για την αναγκαία θυσία του μαύρου πρόβατου ως αποδιοπομπαίου τράγου για να φυσήξει ούριος εκλογικός άνεμος. Ακροδεξιοί πάνε και έρχονται. Ο Άδωνις Γεωργιάδης έφυγε από το υγείας και αναβαθμίστηκε για τις "καλές του υπηρεσίες" σε κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της κυβέρνησης και τον διαδέχτηκε ο ακροδεξιός Μάκης Βορίδης μετά των άλλων λαϊκιστών Γιακουμάτων και σία.
Οι υπουργοί του ΠΑΣΟΚ μεταμορφώθηκαν σε¨ "αντιεξουσιαστές στην εξουσία" όπως δήλωνε ο Γ.Α.Π που μας έφερε το Δ.Ν.Τ την τρόικα και τα μνημόνια.
Μέχρι χθες δήλωναν ότι είναι υπερήφανοι που "σώζουν την Ελλάδα" ενώ με τα σκληρά μέτρα λιτότητας την διέλυσαν.Τι τους άλλαξε;Οι εκλογές;
Όταν το ΠΑΣΟΚ έλαβε μόνο του τα σκληρά μέτρα ο κ. Σαμαράς έκανε κριτική "για το μείγμα της εφαρμοζόμενης πολιτικής" με τα "Ζάπεια 1-2" και με απραγματοποίητες υποσχέσεις.Μέχρι που πήρε την κυβέρνηση και εφάρμοσε το πρόγραμμα "γλείφοντας εκεί που έφτυνε." Τι σου κάνουν ορισμένοι πολιτικοί για τα αξιώματα.Τούμπες και κωλοτούμπες.!!
Μετά τις εκλογές ξαναρχίζουν οι υποσχέσεις για "ελάφρυνση" των φόρων χωρίς την αλλαγή της εφαρμογής των αντιλαϊκών μέτρων, αλλά με ψήφιση νέων .Μας εμπαίζουν ¨"χωρίν λύπην χωρίς περίσκεψιν χωρίς αιδώ" για να κρατηθούν στην κυβέρνηση.
Σώζουν την οικονομία της χώρας;
Αν το πιστεύουν εφαρμόζουν την σκληρή πολιτική και πέφτουν μαχόμενοι μην υπολογίζοντας το πολιτικό κόστος.
Εμείς βέβαια αρνούμαστε να αποδεχτούμε ότι μπορούν να αναντρανίσουν- βοηθήσουν- την Ελλάδα εκείνοι που διαχρονικά και δικομματικά και λαϊκίστικα συνέχισαν τις παθογένειες του κράτους, την οδήγησαν στον πάτο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου