Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

Ο ΚΙΤΡΙΝΟΣ ΤΥΠΟΣ
ΜΑΝΟΥΣΟΣ Γ. ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ
Η "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" είναι μια συντηρητική εφημερίδα που έχει ως συνεργάτες δεξιές και ακροδεξιές πένες όπως αυτή του γνωστού συμβούλου του πρωθυπουργού Σαμαρά Φαήλου Κρανιδιώτη. Δεν συνηθίζω να αγοράζω συντηρητικές εφημερίδες και μάλιστα της ποιότητας της " Δημοκρατίας." Αυτή την φορά έκανα παράκαμψη διότι στην "Κυριακάτικη έκδοση της" προσφέρει σε χαμηλή τιμή {όπως και οι άλλες Κυριακάτικες εφημερίδες άλλωστε για να αυξήσουν την κυκλοφορία τους" την ιστορία του "Α/ παγκοσμίου πολέμου" ενός σημαντικού Βρετανού ιστορικού και οικονομολόγου.Του Νάιαλ Φέργκουσον.
Στην πρώτη σελίδα είχε χτυπήσει δύο "κίτρινα" θέματα. Για την ενοικίαση της βίλας του Γιάννη Ραγκούση στην Νάουσα Πάρου, πρώην επιχειρηματία, Δημάρχου, υπουργού, και βουλευτή προς 2.000 την ημέρα. Από το ολοσέλιδο ανυπόγραφο ρεπορτάζ όμως δεν προκύπτει καμιά παρανομία αλλά η εφημερίδα το γράφει για εντυπωσιοθηρία και διότι θέλει να πλήξει το κύρος , και την ηθική του πρώην πολιτικού.Εκτός κι αν υπάρχουν κι άλλα κίνητρα που αγνοώ.
Σε άλλο ολοσέλιδο ανυπόγραφο "ρεπορτάζ" ασχολείται με υποθέσεις κλειδαρότρυπας της νεαρής βουλευτίνας της ΔΗΜΑΡ κ. Κατερίνας Μάρκου.Τον γάμο της, το διαζύγιο της, τους έρωτες της.
Η εφημερίδα "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" πρέπει να ανταγωνιστεί και την κουτσομπολίστικη "ΕΣΠΡΕΣΣΟ" που είναι ψηλά στην Κυριακάτικη κυκλοφορία. Σε αυτόν τον χυδαίο κατήφορο έχουν πέσει μερικές εφημερίδες. Ύστερα παραπονούνται ότι δεν έχουν κυκλοφορία. Όμως όποιος σπέρνει ανέμους θερίζει θύελλες. Αλλά και αγωγές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου