Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2010

ΜΑΤΙΕΣ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΜΑΝΟΥΣΟΣ Γ. ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ
ΝΕΟΣ ΔΥΕΥΘΥΝΟΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Δ.Σ. ΣΤΗΝ ΕΡΤ.
Ανακοινώθηκε το νέο ΔΣ. της ΕΡΤ από το υπουργείο πολιτισμού. Δεν γνωρίζουμε ούτε έχουμε γνώμη για τα νέα πρόσωπα που θα στελεχώσουν το ΔΣ. της δημόσιας τηλεόρασης. Έκπληξη κατά την γνώμη μας είναι η τοποθέτηση στο ΔΣ της ΕΡΤ του δημοσιογράφου Στέλιου Κούλογλου και ιδιοκτήτη του δικτυακού ενημερωτικού ιστότοπου «tvxs gr.» Ό Στέλιος Κούλογλου είναι ένας μαχητικός ερευνητής δημοσιογράφος ο οποίος τιμά το επάγγελμα του δημοσιογράφου και δεν το χρησιμοποίησε για να κάνει χρήματα και να αποκτήσει εξουσία. Οι εκπομπές που παρουσίαζε στην ΕΡΤ ξεσκέπαζαν τον ύπουλο ρόλο των μεγάλων οικονομικών και πολιτικών συμφερόντων ανά τον κόσμο και την διαπλοκή τους με σφιχτό εναγκαλισμό.
Έντιμος δημοσιογράφος αιχμηρός όταν χρειαζόταν και διεισδυτικός ,εισερχόταν χωρίς να υπολογίζει το προσωπικό κόστος στη φωλιά των λεόντων για να παράξει το ¨»Ρεπορτάζ χωρίς Σύνορα.» Δεν είναι τυχαίο που τον εξωπέταξε η προηγούμενη διοίκηση της αμαρτωλής νεοδημοκρατικής διοίκησης της ΕΡΤ και κράτησε τους χρυσοκάνθαρους ρηχούς δημοσιογράφους συμμάχους της εκάστοτε εξουσίας αρκεί να φούσκωνε με άφθονο μετρητό ο τραπεζικός τους λογαριασμός. Ελπίζουμε ότι θα του δώσουν την ευκαιρία να ξαναπαρουσιάσει την αξιόλογη εκπομπή του . Ελπίζουμε επίσης ότι η νέα διοίκηση της ΕΡΤ θα βελτιώσει τα προγράμματα και δεν θα ανταγωνίζεται τα σκουπίδια της ιδιωτικής τηλεόρασης. Είναι απαίτηση των εκατομμυρίων συνδρομητών της ΕΡΤ οι οποίοι πληρώνουν υποχρεωτική εισφορά στους λογαριασμούς της ΔΕΗ.. Θα θέλαμε επίσης να γνωρίζουμε εάν εκτός από τους χρυσοκάνθαρους συμβούλους ,θα μειώσει η νέα διοίκηση τις αμοιβές των χρυσοκάνθαρων δημοσιογράφων. Οι οποίοι εισπράττουν τον χρόνο όσο ένας πτυχιούχος ΑΕΙ δημόσιος υπάλληλος σε είκοσι χρόνια.. Η ΣΠΑΤΑΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΊΟΥ ΧΡΉΜΑΤΟΣ ΣΕ ΥΜΕΤΕΡΟΥΣ ΕΧΕΙ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ.
ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΟ ΤΕΑΔΥ;
Για όσους δεν θυμούνται το γεγονός τους υπενθυμίζουμε το απίστευτο σκάνδαλο του επικουρικού ταμείου των δημοσίων υπαλλήλων ΤΕΑΔΥ με την αγορά 280 εκατομμύριων ευρώ σε δομημένα ομόλογα. Στο σκάνδαλο είχε σοβαρή εμπλοκή η χρηματιστική εταιρία «ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ». Το σκάνδαλο αυτό διερευνάται ακόμη από την δικαιοσύνη και επί τέλους δεν έχουν παραπεμφθεί οι ένοχοι. Όταν πρόκειται για τα μεγάλα «ψάρια « η δικαιοσύνη παραπάει με ρυθμούς σαλίγκαρου για να περνάνε οι εγκληματίες με τα παπιγιόν εντωμεταξύ τις διακοπές τους στην «Κοπακαμπάνα» με τα κλεμμένα του δημοσίου. ΥΠΟΛΟΓΊΖΕΤΕ ΟΤΙ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΕΊΧΑΝ ΧΑΘΕΊ 5 ΔΙΣ ΕΥΡΏ ΑΠΟ ΤΟ ΣΎΝΟΛΟ ΤΩΝ ΤΑΜΕΊΩΝ ΠΟΥ ΕΊΧΑΝ ΕΠΕΝΔΎΣΕΙ ΣΕ ΔΟΜΗΜΈΝΑ ΟΜΌΛΟΓΑ. Τότε ο πρώην πρωθυπουργός είχε δηλώσει ότι «Δεν θα χάσουν τα ταμεία χρήματα.» Κι ψήφισε το κόμμα του νόμο όπου αφαιρέθηκαν από τον κρατικό προϋπολογισμό και μπήκαν τα 5 δις στα ταμεία.. Από την μια τσέπη δηλαδή πήγαν στην άλλη. Αυτά πληρώνει τώρα ο Ελληνικός λαός με την χρεοκοπία της Χώρας. Προηγήθηκε η ηθική χρεοκοπία. Μαθαίνουμε τώρα ότι είχε επιβληθεί πρόστιμο 5.500δις ευρώ στην «ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ» και η κυβέρνηση της Ν.Δ. τα ανέστειλε ή τα χάρισε. Το πρόστιμο αυτό ήταν τόσο εξωφρενικό που δεν ήταν ποτέ δυνατόν να το πληρώσει μια Ελληνική εταιρεία. Εκτός κι αν είχε τα κεφάλαια του Σόρος ή του Μπάφετ. Γιατί δεν της έβαλαν ένα πρόστιμο στα όρια του κεφαλαίου της και των περιουσιακών της στοιχείων; Σίγουρα η ΝΔ. τότε έκανε πάρτι σε βάρος του λαού και
τον περίπαιζε κι από πάνω. Ορίστε τώρα τα χάλια της οικονομίας. Πέρασε από το ταμείο εξαπατημένε λαέ να πληρώσεις τα κλεμμένα και μουρμού όπως λέει κι ο Μανωλιός .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου