Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ "ΑΝΙΧΝΕΥΣΕΙΣ ΕΤ 3"
Κάτω από ένα άρθρο του καθηγητή Β.ΦΙΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ 1821
ΕΠΙΜΕΛΕΙΤΑΙ Ο ΜΑΝΟΥΣΟΣ Γ.ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ Στέφανος Σαμαράς
30 March 2012 • 4:15 am 1. Βασίλης Φίλιας…
Συμμετέχει και συνυπογράφει την ιδρυτική διακύρηξη του ΠΑΣΟΚ τη δεκαετία του 70, πιασμένος χέρι-χέρι με ό,τι “προοδευτικότερο” έχει ο τόπος εκείνα τα χρόνια, χτίζει μεταπολιτευτικά το νέο κοινωνικό σώμα εντός των πανεπιστημίων επί μισό αιώνα…
Πρύτανης, που σημαίνει ενδιαμέσος των κομματικών νεολαιών και μάλιστα των χειροτέρων από αυτές, δηλαδή της πασοκικής και της αριστερότερης που κράτησαν κλειστά επί 30 χρόνια όλα τα ιδρύματα και το πού έχει φτάσει το πράγμα, το έχουμε όλοι υπόψη μας…
Τη δεκαετία του 90 είναι κλασσικός αρνητής των πάντων στις εκπομπές του Τριανταφυλλόπουλου..
Το κακό έχει συντελεστεί!
Τωρα, έρχεται να κρίνει τους πιό “προοδευτικούς από αυτόν, τους “αποδομητές”….
Μπορεί να βάζει ως τοποτηρητή του λόγου του , το Μαξ Βέμπερ, μα αν έκρινε ο Βέμπερ το κοινωνικό φαινόμενο της πασοκοκρατίας στον τόπο μας θα έπρεπε να αυτοκτονήσει ο κ. Φίλιας και όλη η επιστημονική γενιά του!
Κ. Φίλια, σας ευχαριστώ απο τα βάθυ της καρδιάς μου για το μέλλον που οραματιστήκατε και το ζω ως παρόν μου!
Πάρε και τον Μπαμπινιώτη και άντε στην ευχή της παναγίας επιτέλους…φτάνει πια!
αει σιχτίρ!
Στέφανος Σαμαράς
30 March 2012 • 4:35 am 3. Μέσα σε όλο αυτό το πασοκικό συνοθύλευμα, που δεν έχει καμία σχέση με ιδεολογική πλατφόρμα, μα με συγκερασμό σχιζοφρενικών τάσεων της ελληνικής κοινωνίας, εντάσσονται και όλοι όσοι στα νειάτα τους ονειρεύονταν “σοσιαλισμό και κοινοκτημοσύνη” και στο πίσω μέρος του μυαλού τους έχτιζαν Ρωμανίες."
ΜΑΝΟΥΣΟΣ Γ. ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ 30 March 2012 • 5:02 pm 4. Κύριε Σαμαρά είστε ισοπεδωτικός και κοιτάζετε πάντα απέναντι δείχνοντας τους άλλους με το δάχτυλο γιατί πάντα οι άλλοι φταίνε. Δεν αναγνωρίζετε τίποτα θετικό στον καθηγητή Βασίλη Φίλια ο οποίος πολέμησε την δικτατορία όπου και φυλακίστηκε στις φυλακές Αβέρωφ και Καλαμίου Κρήτης. Ως μέλος της “Δημοκρατικής Άμυνας” υπήρξε συνυδρυτικό μέλος του ΠΑΣΟΚ όπου και διεγράφη από τον αυταρχικό Ανδρέα Παπανδρέου την δεκαετία του 70.Δεν κατείχε ποτέ κανένα πολιτικό αξίωμα εκτός ότι υπήρξε Πρύτανης του Παντείου.
Ούτε εμένα δεν μου άρεσε να τον βλέπω να συμμετέχει στις εκπομπές του αυτόκλητου εισαγγελέα “ΤΑΡΖΑΝ” Μάκη Τρανταφυλόπουλου, και έκανα δημόσια αυτή την ερώτηση όταν κάποτε έδωσε διάλεξη στα Χανιά.
Ουδείς τέλειος κι όπως είπε κι ο Χριστός¨ “ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθο βαλέτω.”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου