Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΚΟΡΥΦΗΣ ΔΕΝ…. ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΜΑΝΟΥΣΟΣ Γ. ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ

Δεν θα αλλάξουν οι συνθήκες για μια πιο ολοκληρωμένη και δημοκρατική Ευρώπη. Αντίθετα ο φόβος των ηγετών είναι η λαϊκή βούληση και τα δημοψηφίσματα. Με τον λαό ουσιαστικά αμέτοχο το πολιτικό και οικονομικό κατεστημένο της Ευρώπης θα κυριαρχεί .

Δεν γίνονται βήματα για ομοσπονδοποίηση της Ευρώπης. Η Ε.Κ.Τ δεν θα αποκτήσει εκδοτικό προνόμιο για εκτύπωση χρήματος, όπως η ομοσπονδιακή τράπεζα {F.E.D} των Η.Π.Α Δεν θα εκδοθούν Ευρωπαϊκά ομόλογα για να μειωθούν οι τόκοι για τις φτωχότερες χώρες. Το Γερμανογαλλικό διευθυντήριο αποφασίζει και διατάζει μια Ευρώπη "Μέιντ ιν Τζέρμανι." Μια Ευρώπη αυστηρής προτεσταντικής ηθικής, όπου ο Θεός τιμωρός και οι πολιτικοί εκπρόσωποι του, όπου θα είναι κατά προτίμηση Γερμανοί ηγετίσκοι, θα τιμωρούν τις απείθαρχες χώρες του φτωχού νότου. Μια Ευρώπη με Γερμανική κυριαρχία όπου θα κυριαρχούν στις χώρες του νότου τα Γερμανικά Μονοπώλια και θα μισθώνουν προλετάριους με Ασιατικούς μισθούς. Θα το δεχθούν αδιαμαρτύρητα οι λαοί της Ευρώπης; Σημειώνουμε από τις ειδήσεις του «ΕΝΕΤ»

«Όσον αφορά στο ελληνικό "κούρεμα", οι Βρυξέλλες επιμένουν ότι πρόκειται για "μοναδική και εξαιρετική περίπτωση".

Δημοσιονομική πειθαρχία... über alles
Κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων το Συμβούλιο Κορυφής έθεσε τη δημοσιονομική πειθαρχία υπεράνω όλων (über alles), προσαρμοζόμενο απολύτως στις απαιτήσεις του γαλλογερμανικού άξονα. Από την πρώτη στιγμή της κρίσιμης Συνόδου για την ευρωζώνη, φάνηκε ποιοι έχουν τον πρώτο (και τελευταίο) λόγο που δεν είναι άλλοι από την Άνγκελα Μέρκελ και τον Νικολά Σαρκοζί".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου