Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ;
ΜΑΝΟΥΣΟΣ Γ. ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ
Ο "σύντροφος" ΚΩΣΤΑΣ ΣΗΜΙΤΗΣ μας έλεγε τακτικά πόσο ισχυρή είναι η Ελλάδα και εμείς τον πιστέψαμε.Με τα Ολυμπιακά έργα και με νέα δάνεια ήρθε η ανάπτυξη σε όφελος των κολιτών μεγαλοεργολάβων κι εμείς δημοκρατικά και συναινετικά το αντέξαμε.
Μετά η δυναστεία ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ προώθησε τον εκλεκτό της 
ΚΩΝ/ΝΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΤΟΝ Β? και εμείς τον χειροκροτήσαμε για να απαλλαγούμε¨ κατά δήλωση Κ.Κ "από τον αρχιερέα της διαπλοκής."
Μετά ήρθε η κρίση και το καράβι μπάνταρε σχεδόν ακυβέρνητο.
Ποιος εκλεγμένος κυβερνήτης τολμά να πάρει αντιδημοφιλή μέτρα;
Ο ΚΩΣΤΑΣ Ο Β? πέταξε τη καυτή πατάτα από πάνω του και την πάσαρε έξυπνα στον τρίτο γόνο της δυναστείας ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ τον ΓΙΩΡΓΑΚΗ τον β? μη φημιζόμενο για την υψηλή νοημοσύνη του.Ο ΖΑΚ ΑΤΤΑΛΙ επιφανής οικονομολόγος πρώην σύμβουλος του Φρανσουά Μιτεράν γράφει¨"Αντίθετα είναι πολύ δύσκολο να μειώσουμε μια δαπάνη, καθώς απαιτείται μεγάλη προσπάθεια και θάρρος για να θίξουμε κεκτημένα. Με τον ίδιο τρόπο, πολιτικά είναι πολύ δύσκολο να εισάγουμε η να αυξήσουμε οποιονδήποτε φόρο. ΖΑΚ ΑΤΤΑΛΙ{ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ;} {ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ.}
Την συνέχεια τη γνωρίζουμε με οδυνηρό τρόπο.
Ότι δεν άντεχαν να κάνουν οι πολιτικοί οι οποίοι ανεξέλεγκτα έριξαν έξω τη χώρα, δηλαδή τη βρώμικη δουλειά την έκανε η τρόικα, Δ.Ν.Τ- Ε.Κ.Τ- Ε.Ε  οι αντιπρόσωποι των πιστωτών.
Δεν μπορείτε να μην πείτε ότι δεν είμαστε¨"μια ωραία ατμόσφαιρα."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου