Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

ΚΥΠΡΟΣ-"ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ" 
{ΞΕΠΛΥΜΑ "ΒΡΩΜΙΚΟΥ ΜΑΥΡΟΥ" ΧΡΗΜΑΤΟΣ.}
                            ΜΑΝΟΥΣΟΣ Γ. ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ
Τι σημαίνει αυτό; Ότι στον κόσμο κινείται πακτωλός αφορολόγητου χρήματος σε φορολογικούς παραδείσους {όπως νήσοι Κέϋμαν, Ελβετία, Λουξεμβούργο , Άγιος Μαρίνος}για τους μεγιστάνες- φοροκλέφτες και απατεώνες.Ένας ανάλογος φορολογικός "παράδεισος" των μεγαλοαπατεώνων που δεν πλήρωναν τους αναλογούντες φόρους στα κράτη και στους λαούς τους, ήταν και το τραπεζικό σύστημα της Κύπρου σε συνεργασία, με την αριστεροδεξιά πολιτική ελίτ, και το αδελφάκι της την Ορθόδοξη εκκλησία της Κύπρου.
Αυτό το σύστημα κατέρρευσε στην Κύπρο.The party it,s over.Από την ευημερία της Κύπρου βέβαια ωφελήθηκε και ο απλός κόσμος που δεν έπαιρνε αποφάσεις, διότι άλλοι αποφάσιζαν για εκείνον χωρίς εκείνον.
Για να είμαι ειλικρινής. Γιατί θα πρέπει να χύσω δάκρυα για κάθε είδους μαφιόζο μεγαλο-φοροκλέφτη και ματσωμένο απατεώνα; Δεν χύνω δάκρυα για την διεθνή μαφία, αλλά για εκείνους που σαν ανυπεράσπιστα θύματα έχασαν την δουλειά τους. Μήπως όμως έπρεπε να αγωνιστούν πιο μπροστά κοιτώντας κατάματα τον καθρέπτη, για να αλλάξει το μοντέλο ανάπτυξης;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου