Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2009

ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΣΧΟΛΙΑ
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΜΑΝΟΥΣΟΣ Γ. ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ

Ο ΓΑΛΑΖΙΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΥΛΗΣ
Παρακολούθησα την εκπομπή της Άννας Παναγιωταρέα στην «ΝΕΤ» «ΟΥΔΕΙΣ ΑΝΑΜΑΡΤΗΤΟΣ» Είχε καλεσμένους δημοσιογράφους, βουλευτές και στελέχη από τον χώρο της Ν.Δ., με αντικείμενο της συζητήσεως τα νεοδημοκρατικά τεκταινόμενα. Ο αγροτοσυνδικαλιστής κος Κοκκινούλης εξέφρασε την άποψη ότι η τύχη της Ν.Δ. ενδιαφέρει τον Ελληνικό λαό διότι είναι κυβερνητικό κόμμα, έχει εκατομμύρια ψηφοφόρους κ.λ.π. Ως εκ τούτου κατά τον κο Κοκκινούλη κάθε Έλληνας, ο οποίος ενδιαφέρεται για την Ν.Δ. θα πρέπει να εγγραφεί για να ψηφίσει για αρχηγό. Δεν πιστεύω ότι είναι τόσο αφελής ο κος Κοκκινομάλλης, Αντίθετα πιστεύω ότι είναι εξυπνότατος γιατί είναι και πρόεδρος της ΕΑΣ Λάρισας. Πολύ ωραία τα λόγια του κου Κοκκινούλη για να είναι αληθινά, και να απηχούν την πραγματικότητα και τους συσχετισμούς δυνάμεων εντός του Ελληνικού χώρου. Γιατί αν πάρουμε τοις μετρητοίς αυτά που είπε, ότι ενδιαφερόμαστε όλοι για ένα κόμμα εν προκειμένω την Ν.Δ. Αυτό θα σημαίνει ότι καταργήθηκε η πάλη των τάξεων κι ότι δεν υπάρχουν τραπεζίτες, βιομήχανοι, πολυεθνικές εργαζόμενοι, συνταξιούχοι, αγρότες, έμποροι, επαγγελματίες, βιοτέχνες ελεύθεροι επαγγελματίες, και ως εκ τούτου, αλληλοσυγκρουόμενα συμφέροντα τα οποία εκπροσωπούνται, σωστά ή λάθος από τις διαφορετικές πολιτικές δυνάμεις. Για να στηρίξει το κόμμα του τώρα που έχει πάρει την κατηφόρα, ο πονηρός συνδικαλιστής φαίνεται ότι επιθυμεί να καταργήσει την πάλη των τάξεων. Ακόμη και το κουτόχορτο σήμερα όμως, είναι δυσεύρετο στην αγορά.
ΦΩΤΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ ΠΡΟΣ ΚΙΣΣΑΜΟ
Με πολλούς οδηγούς έχω μιλήσει και μου παραπονούνται αλλά όπως και ο ίδιος έχω παρατηρήσει, στην εθνική οδό από τον κόμβο του Βαμβακόσπορου ως την Κίσσαμο, σε πολλά σημεία επικρατεί μαύρη μαυρίλα σκοταδιού, πολύ επικίνδυνη για τα διερχόμενα αυτοκίνητα.
Ούτως η άλλως το βράδυ η όραση των ανθρώπων μειώνεται, σκεφθείτε να οδηγούν μέσα στο σκοτεινό δρόμο, πόσο επικίνδυνο είναι.. Θα πρέπει οι υπεύθυνοι του ΒΟΑΚ να λάβουν τα μέτρα τους, γιατί αρκετά τροχαία γίνονται τελευταία με πολλά θύματα και στην πόλη μας.
Ελπίζουμε στο κοντινό μέλλον και όχι με τις διαδικασίες χελώνας του δημοσίου.
Ο ΔΕΙΚΤΙΚΗΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ
Ο ακάματος λογοτέχνης και λαογράφος Θανάσης Δεικτικής παρουσιάζει στο πολιτιστικό κέντρο της Μητρόπολης την Δευτέρα 19- 10- 2009 στις 7μμ.τον δεύτερο τόμο του βιβλίου του «ΧΑΝΙΩΤΕΣ ΛΑΙΚΟΙ ΜΟΥΣΙΚΟΙ που δεν υπάρχουν πια.» Ο Θανάσης αγαπάει το νησί μας, πονά τον τόπο του την Κίσσαμο, και λατρεύει την Κρητική λαική παράδοση, είναι για τούτο αξιέπαινος .Να είμαστε όλοι εκεί να τον χειροκροτήσουμε, και να τον στηρίξουμε για την προσπάθεια του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου