Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2009

ΕΦΕΡΕ ΕΛΠΙΔA

"Πράγματι, όλα τα κακά στα οποία υπόκεινται οι άνθρωποι,ήταν πρωτύτερα κλεισμένα σένα φυλασσόμενο πυθάρι. Η πονηρή
Πανδώρα όμως άνοιξε το πώμα, δηλαδή το σκέπασμα του πιθαριού, κι αμέσως διαδόθηκαν μεταξύ των ανθρώπων άπειρες συμφορές. Μέσα στο πυθάρι υπήρχε και η ελπίδα αλλά η Πανδώρα φρόντισε να την σκεπάσει, πρίν προφτάσει και βγει κι αυτή, για να παρηγορεί τουλάχιστον τους ανθρώπους στις δυστυχίες τους."Από την ιστορία του Ελληνικού έθνους του Κ. Παπαρρηγόπουλου-[Εκδόσεις Λυμπέρη Κεφ.Αρχαία μυθολογία.]
Οι αρχαίοι Λατίνοι πίστευαν επίσης στο αρχαίο περίφημο ρητό ¨"DO SPIRO SPERO" "ΟΣΟ ΖΏ ΕΛΠΊΖΩ"
Αλλοίμονο αν οι άνθρωποι ζούσαν χωρίς να ελπίζουν ότι το αύριο, δεν θα είναι καλύτερο από το χθές. Όσο κι αν προσπαθούν να τους το μαυρίσουν οι πολιτικές Κασσάνδρες για να εφαρμόσουν τις αντιλαικές πολιτικές τους.
Αυτήν την ελπίδα για το αύριο βρήκαν στο ΠΑΣΟΚ και στον Γιώργο Παπανδρέου, το 44% του Ελληνικού λαού αλλά και αυτοί που δεν τον ψήφισαν ελπίζουν για καλύτερες μέρες . Εκτός από τις εκμεταλεύτριες και παρασιτικές τάξεις, ΟΙ ΟΠΟΊΕΣ ΖΟΥΝ Ξεζουμίζοντας τους εργαζόμενους και τις μεσαίες τάξεις.
Το ΠΑΣΟΚ με την σύντμηση των υπουργείων προχωρεί σε μια γενναία διοικητική μεταρύθμιση. Αργότερα ελπίζουμε ότι θα συνεχιστεί και με τον ΚΑΠΟΔΊΣΤΡΙΑ ΝΟ 2 ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΈΝΩΣΗ ΤΩΝ ΔΉΜΩΝ. Όπως επίσης και με την θέσπιση του αιρετού περιφερειάρχη. Ο εξορθολογισμός δαπανών είναι απαραίτητος στον δημόσιο τομέα για να εξοικονομηθούν πόροι, για την υγεία . Ήδη η νέα υπουργός υγείας, δήλωσε ότι θα προσληφθούν στο ΕΣΥ 20.000 γιατροί και νοσοκόμοι.
Η ΔΗΜΌΣΙΑ ΠΑΙΔΕΊΑ ΠΆΣΧΕΙ ΑΠΌ ΈΛΛΕΙΨΗ ΠΌΡΩΝ ΚΑΙ ΟΡΆΜΑΤΟΣ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΟΝΔΥΛΊΩΝ ΓΙΑ ΈΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΝΈΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΊΑ. Ήδη στο παρά πέντε ο Σπηλιωτόπουλος υπέγραψε για την νομιμοποίηση 30 κολλεγίων ως πανεπιστημιακές σχολές."Αιδώς Αργείοι" και που θα την βρήτε.Στο ΙΚΑ περιμένουν ένα μήνα στην ουρά για ραντεβού. Το γνωρίζει ο νέος αρμόδιος υπουργός; Τα ασφαλιστικά ταμεία από έλλειψη μηχανοργάνωσης καθυστερούν τις συντάξεις μέχρι και δύο χρόνια. Το γνωρίζει επίσης ο νέος υπουργός; Τα προβλήματα είναι βουνό σε όλους τους τομείς. Θα αντιμετωπιστούν μονάχα με την σωστή οργάνωση, την διάθεση αναγκαίων πόρων ,και το σήκωμα των μανικιών, όχι μόνο των μανικιών των υπουργών και των υπαλλήλων της διοίκησης. Αλλά όλης της κοινωνίας. Ή όλοι μαζί θα πετύχουμε, ή όλοι μαζί θα πάμε στον πάτο. Ο ΚΑΘ ΕΙΣ ΕΦ Ω ΕΤΆΧΘΗ ΒΈΒΑΙΑ.
ΜΑΝΟΥΣΟΣ Γ. ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ- ΧΑΝΙΑ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου