Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2009

Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΕΝΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΙΟΣ ΛΑΪΚΙΣΤΗΣ
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΜΑΝΟΥΣΟΣ Γ. ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ
Ο υποψήφιος για την προεδρία της Ν.Δ. Παναγιώτης Ψωμιάδης καταπονήθηκε , κι ασθένησε κατά την διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας του, για την ηγεσία της Ν.Δ. και εισήχθη στο νοσοκομείο για θεραπεία. Χθες Δευτέρα τον είδαμε στα δελτία ειδήσεων να εξέρχεται από το νοσοκομείο δίνοντας συνέντευξη τύπου καθότι ο άνθρωπος αρρωσταίνει χωρίς δημοσιότητα. Του ευχόμαστε και εμείς με την σειρά μας ταχεία ανάρρωση. Ο Ψωμιάδης όμως είναι ο πολιτικός εκείνος, ο οποίος πλασάρει τον εαυτόν του ως «φίλο του λαού». Ότι συμπονά τον λαό συμπάσχει με τα προβλήματα του.
.Ότι στέκει κοντά σε κάθε του ανάγκη και τον συντρέχει. Κάτι δηλαδή σαν ένα μίγμα παιδιού του λαού τύπου Νίκου Ξανθόπουλου και Στελλάρα Καζαντζίδη της δεκαετίας του 60. Όμως το παιδί του λαού δεν εισήχθη σε δημόσιο νοσοκομείο για θεραπεία αλλά όπως είδαμε στο τηλεοπτικό κάδρο ,πίσω του έγραφε μια επιγραφή «ΔΙΑΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ» το οποίο όπως γνωρίζω είναι ιδιωτικό νοσοκομείο συμφερόντων Αποστολόπουλου. Μα καλά ούτε ένα φακκελάκι δεν είχε να δώσει για να εισαχθεί σε δημόσιο νοσοκομείο, όπως τα παιδιά του λαού τα οποία στηρίζει σε κάθε τους βήμα;
Δεν μπορούσε να πάρει ούτε ένα τηλέφωνο στο ΙΚΑ για ραντεβού και να περιμένει από ένα έως τρις μήνες; Μήπως είναι προνομιούχος και δουλεύει τους φτωχούς ψιλό γαζί, για να πάρει την ψήφο τους; Διότι όταν έρθει η ώρα της μοιρασιάς ασφαλώς θα τους λέει¨"Στον αγώνα ενωμένοι και στη μάσα χωριστά" όπως και ο καραγκιόζης ο οποίος τα ήθελε όλα δικά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου