Σάββατο 7 Απριλίου 2012

ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΜΕ ΤΟΝ "ΛΟΥΜΠΕΝ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟ" Ν 2.
ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΝΙΧΝΕΥΣΕΙΣ "ΕΤ 3"
ΛΟΥΜΠΕΝ
6 April 2012 • 7:00 pm 13. “Δεν είπα εγώ ότι οι δημόσιοι υπάλληλοι και οι υπάλληλοι των ΔΕΚΟ πρέπει να πληρώνονται πολύ περισσότερα και μάλιστα εις βάρος των υπαλλήλλων του ιδιωτικού τομέα ή των υπόλοιπων Ελλήνων.”
μετά για ποιά “κεκτημένα” μιλάς, για τα οποία πιστεύεις ότι θέλουν να μας πάρουνε οι διεθνείς τοκογλύφοι;
Ο Λούμπεν
6 April 2012 • 7:02 pm 14. πότε είχανε σε αυτή την έρμη την χώρα κεκτημένα δικαιώματα άλλοι εκτός από τους βολεμένους και τους βολευτάδες των για να τους τα πάρουνε τώρα οι διεθνείς τοκογλύφοι;
ΑΠΟ ΜΑΝΟΥΣΟ Γ. ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ
7 April 2012 • 9:17 am 15. Ότι έχουν κατακτήσει οι εργαζόμενοι στον δυτικό κόσμο της παραγωγής και του ελεύθερου εμπορίου δεν είναι κατακτημένα δικαιώματα; Βλέπω ότι έχεις μια μονόπλευρη αντίληψη εναντίον των εργαζομένων του δημοσίου τομέα. Έχε υποψιν σου ότι γεννήθηκα το 1948 δουλεύω από τα 12 μου και στα 60 βγήκα στην σύνταξη από το ΤΕΒΕ. Δεν υπήρξα κρατικοδίαιτος για να στηρίξω το συντεχνιακό μου συμφέρον . Πιστεύω όμω ότι ζηλεύεις την ασφάλεια και την μονιμότητα των δημοσίων υπαλλήλων ,που δεν την έχουμε εμείς οι υπόλοιποι. Σενα σύχρονο και λειτουργικό κράτος είναι απαραίτητος ο δημόσιος τομέας της οικονομίας. Γιατί τόσο μένος εναντίον του δημοσίου; Δεν μιλάω βέβαια για ένα δημόσιο πελατειακού τύπου όπως το έχουν καταντήσει τα κόμματα που κυβερνούν. Εκτός και αν σε έχει συνεπάρει η προπαγάνδα των ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΝΟΥ και ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ κι όλων αυτών των ακροφιλελευθέρων που θέλουν το κράτος νυχτοφύλακα τον άνθρωπο για τον άνθρωπο λύκο, σε μια κοινωνία που δεν θα διαφέρει από την ζούκλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου