Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

6 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΑΡΙΑ {ΠΕΡΙΠΟΥ 2 ΔΙΣ ΔΡΧ.} ΚΟΣΤΙΖΕΙ


ΤΟ ΓΑ….ΣΙ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΓΕΝΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ

ΝΤΟΜΙΝΙΚ ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ

«Την υπογραφή σου και την ψ…ή σου να προσέχεις

που τη βάζεις.» Λαϊκή παροιμία.



ΜΑΝΟΥΣΟΣ Γ. ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ



Σύμφωνα με τις τελευταίες ειδήσεις ο Γάλλος πολιτικός ΝΤΟΜΙΝΙΚ ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ πρώην γενικός διευθυντής του ληστρικού και αξιοθρήνητου Δ.Ν.Τ που ληστεύει και καταστρέφει τους λαούς όταν τους δανείζει, προέβη σε συμφωνία με την μαύρη {Σενεγαλέζα} υπηρέτρια του ξενοδοχείου «ΣΟΦΙΤΕΛ» της Ν.Υόρκης όπου σύμφωνα με την καταγγελία της, την «είχε βιάσει.» Για να αποφύγει τις συνέπειες της φυλάκισης διότι τον διεθνή διασυρμό δεν τον απέφυγε, ο πολύς ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ όπου στο παρά πέντε, θα ήταν και υποψήφιος πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας, πλήρωσε στην Νισαφάτ Ντιαλό, το τεράστιο ποσόν των 6 εκατομμυρίων δολαρίων. {Δηλαδή σχεδόν 2 δις παλιές Ελληνικές δραχμές.} Ο Γαλλικός τύπος έγραψε ότι όπως δηλώνουν αυτοί που τον γνωρίζουν ο Στρος Καν είχε «ένα άρρωστο πάθος» με το γυναικείο φύλο. Το πάθος αυτό κατέστρεψε την ζωή, και μάλιστα σε ώριμη ηλικία ενός αξιόλογου άνδρα και φαβορί για την προεδρίας μιας μεγάλης Ευρωπαϊκής δύναμης.

Θυμήθηκα τον αείμνηστο δημοσιογράφο Φρέντυ Γερμανό.Του άρεσε να γράφει βιογραφίες διάσημων Ελληνικών προσωπικοτήτων. Έγραψε την ερωτική ιστορία του Γεωργίου Παπανδρέου,με την Σοφία Μινέϊκο {Ακριβή μου Σοφία}του Ίωνα Δραγούμη με την ηθοποιό Μαρίκα Κοτοπούλη, και την Πηνελόπη Δέλτα, του Χαρίλαου Τρικούπη όπου κατά τον Φρέντυ Γερμανό είχε ένα κρυφό έρωτα με την αδελφή του, αλλά και φανερό με την αδελφή του αντιπάλου του Θ. Δηλιγιάννη.

Σε μια δεξίωση του προέδρου της δημοκρατίας Κ. Καραμανλή ο πρόεδρος τον ρώτησε με το γνωστό του απότομο ύφος¨ «Πότε θα γράψεις την δική μου βιογραφία;» Ο Γερμανός όπως λέει ο ίδιος τον ρώτησε¨ «Είχατε πάθη κ. πρόεδρε;»

Εκείνος του απήντησε αρνητικά .» «Τότε δεν σας την γράφω κ. πρόεδρε. διότι εμένα με συγκινούν οι άνθρωποι που έχουν στη ζωή τους πάθη.» Ο Καραμανλής είχε δηλώσει ότι¨ «στέγνωσα τη ψυχή μου για να κυβερνήσω την Ελλάδα.» Βιογράφος του υπήρξε ο Γάλλος ακαδημαϊκός Πιέρ Ζενεβουά.

Πιθανόν ο Ντομινίκ Στρος Καν να βρει εκδότες που μυρίζονται τα μπεστ σέλερς και το εύκολο χρήμα, και «άφθονους βιογράφους» του σκανδαλοθηρικού τύπου, που διψούν {«για αίμα και για σπέρμα»} να πετάξουν το πρωταγωνιστή στην αρένα του Κολοσσαίου για να απολαύσει το διψασμένο πόπολο «άρτο και θεάματα.»



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου